Reklama

Reklama

Stake Land II: The Stakelander

  • USA Stake Land II (více)
Trailer

Martin (Connor Paolo) je mladý muž, ktorému po smrti milovanej partnerky a dieťaťa neostáva nič iné, ako opustiť rodné mesto. Napadne mu vyhľadať svojho učiteľa (Nick Damici), legendárneho lovca upírov, aby sa spoločne pokúsili zastaviť bratstvo upírov, ktoré má nového lídra. Ten vie, na rozdiel od svojho predchodcu, útoky upírskych zombie dokonale naplánovať, a tým spôsobiť omnoho väčšie škody a straty na životoch, ako tomu bolo v nedávnej minulosti. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct a prostě MUSÍM trochu zaspoilerovat - ca ve čtvrthodince jsem si zrovna v duchu říkal "...kur.va co je tohle za patetický kecy, jestli ho ti dva v noci nebudou chtít zabít a sežrat, tak...", no a vzápětí... Wow. Pardon za tohle blbé 'trendy' citoslovce, ale nevím jak se to řekne stejně výstižně česky. Prostě nářez. Ale jedna hvězda stejně musí dolů. Třeba za tak klišoidní scénář, že stejně jako zábavně brakový byl i dost primitivní a nenápaditý. Za kvantum šablonovitých dialogů, "hlášek" i celých scén, které by patřily spíš do parodie. Za vyžraný pupek směšného dýchavičného tlouštíka jménem Bat, který se marně snažil být za drsňáka (asi ten nejvyžranější chlap, jakého jsem zatím v postapu viděl). A taky za černo-bílý předsmrtný chlapský polibek a "ajlavjú", tenhle moment jsem fakt nepobral. Zkrátka jednička z desátého byla určitě lepší. Ale tahle všechna má kritika neznamená, že by mě Stakelander nebavil, naopak, lobotomizovaná jižanská postapa se slušnou výpravou já miluju. No a když jsou v nich navíc ještě upíři, kterým šéfuje jedna sexy jednooká blond upírka, tak leckteré jejich slabiny shovívavě přehlídnu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, zpočátku spíše komorní drama a až v závěru boj o pevnost. Příliš je vidět nízký rozpočet, nevelký kompars a příběh nenabízí nic, co by už fanoušek hororů neviděl. Dost mi vadila tuctová kamera, která občas nasnímala pěkné exteriéry, především západy slunce, ale po většinu času působila ošuntěle a televizně. Na druhou stranu útoky upírů měly napětí, svižná byla i scénka v domě postarších manželů, kde přišly ke slovu sekáček na maso a puška. Došlo i na gore, byť ho mohlo být více - probodnutí, podříznutí, stržení nehtu a snad jen ta hlava mohla být odsekávaná v přímém záběru. A Matku bych čekal více démonickou a obtížněji porazitelnou. Jako celek veskrze průměrné, ale vše od poloviny rychle uteče, což beru jako plus. A upíři jsou zkrátka fajn rasa.... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na co SyFy sáhne to domrví.Ani jednička není bůh ví jaký dílo, ale měla aspoň trošku rozpočet, nějaké ty dobré akční scény a finální fajt leč obšlehnutý včetně záporáka z Blade dvojky ušla.Dvojka má hovno, doslova rozmázlý po papíře nazývající se scénářem, hovno má v kase na rozpočet a hovno mělo smysl jí vůbec točit.Damici má sice pořád svoje charisma, ale jako scénárista vaří z vody, nemá ani vyndru a je to bohužel příšerně vidět.Když si odmyslím tu dementní hudbu, která tu nudu provázela celej film tak hlavní hrdina ve filmu chodí po opuštených a rozpadlých místech amerického vidlákova (kde takový břečky můžete točit jako na běžícím páse.) a občas po někom vystřelí šíp.Nejhorší na tom vše je, jak jsou tam rádoby dvě překvapivé scény, které jsou obě předvídatelné až bych zvracel.přívětivému párů důchodců jsem viděl až do žaludku a to samý tomu malýmu hošíkoj v hábitu....ještě že ho efektivně podřízl, jinak bych se tý sračce nezdráhal udělit jednu stárku.Naprostá zoufalost a zbytečnost a i když je jednička slabý béčko na sotva jedno shlédnutí, tenhle odpad jí dělá jen ostudu.30%. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pokračovania vydareného Stake Landu z roku 2010 sa zhostila televízia Syfy, čo už samo o sebe avizovalo pokles kvality a tak sa aj stalo. Najväčšou chybou je, že z nemŕtvych už nejde strach, sú tu vlastne iba do počtu a v popredí príbehu je spor upírov ovládajúcej ženskej, prezývanej Matka s bandou starých priteplených notorov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Stakelander“ se jako pokračování nepovedlo. Není to vyloženě špatně odvedená práce, ale tam, kde si tvůrci u prvního filmu „Země kůlů“ dali záležet na atmosféře a na budování zajímavých postav, tady si mysleli, že je už v podstatě z půlky hotovo, jenže to ani zdaleka nebylo a oni podcenili budování atmosféry a prostě hráli jen na známé postavy. To tentokrát nevyšlo a snímek se nepovedl. Nedovede vás vtáhnout. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama