Reklama

Reklama

Recenze (4)

space weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Channel Zero začíná novou, druhou sezónu. Tentokrát s úplně novým příběhem a novým obsazením. První díl zaujal, takže dá šanci i druhému. Objektivně je to na silné 3*, ale abych nalákal další diváky, dávám 4* PS. název první části "This is not Real" odpovídá tomu, co jsem viděl. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak tady druha sérka začala mnohem líp. Začal nový nový příběh, nové všechno.Dům byl dobrej a nejlepší byla 2 místnost. Zatím to vypadá zajímavě. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se k té druhé sérii Channel Zero dokopal a popravdě jsem od ní měl velká očekávání, jelikož NoEnd House je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších creepypast a její námět včetně skvělých nápadů v jednotlivých "místnostech" jsem si naprosto zamiloval, takže jsem se těšil, jak krásně se to přenese i sem... A místo toho jsem dostal totálně mdlé cosi, které si z creepypasty bere strašně málo a nedokáže přijít absolutně s ničím zajímavým. Má to unylé a hrozně nudné tempo, má to naprosto nezajímavé postavy, děsivé je to asi tolik jako Flanaganovy přeceňované horory - a přesně tohle všechno je to úplně poslední, co by se k tomu námětu hodilo. Asi si zase přečtu nebo poslechnu tu creepypastu, ať si po tomhle spravím chuť... Lepší 1* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama