Reklama

Reklama

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

  • USA Faster Pussycat... Kill! Kill! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři divoké a patřičně vyvinuté striptérky (ostatně jinak to ani u filmů Russe Meyera nemůže být) si berou dovolenou od tančení u tyče po barech a vypraví se na road trip. Napřed zabíjí jakéhosi muže a unesou jeho partnerku. Pak se vetřou do domu postaršího sedláka a jeho dvou synů. Ty svádějí ve snaze zjistit, kde stařík ukryl svoje peníze. Faster Pussycat je černobílý film plný násilí a zároveń velice smyslných žen. V průběhu několika desetiletí od svého vzniku se stal kultem a zároveň jedním z nejvýraznějších Meyerových filmů. (Ruut)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že brzy po listopadové tzv. revoluci začal vysílat takový pofidérní TV kanál s názvem OK3 a na něm se po desáté večerní objevovaly v původním znění bez dabingu i bez cz titulků německé softeroťáky typu "Pozdravy z kožených kalhot", německá svlékací soutěž Tutti Frutti a krom dalšího i filmy Russe Meyera. A Faster Pussycat, Kill! Kill! mi ze všech těchhle podřadných pořadů utkvěl v paměti nejvíc, tudíž jsem si ho v době internetu stáhl a s rozkoší zkouknul znovu. Nezapomenutelná Tura Satana v nezapomenutelné roli s nezapomenutelným způsobem lámání mužských páteří. A pak nějaký bezvýznamný příběh a nějaké bezvýznamné postavy okolo... Objektivně slabomyslná kravina, subjektivně příjemně nostalgická zábava. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tohle je ten biják, který inspiroval Tarantina při vzniku jeho dokonalého filmu "Grindhouse: Auto zabiják". Navzdory svému stáří a příšernému názvu je tenhle film mimořádně zábavný a stopáž uteče zatraceně rychle. Je to amorální podívaná ve velmi akčním tempu, složená z mixu pořádných cecíků, nadupaných bouráků a šokujícího násilí - čili je tam přesně všechno to, co mám tak rád ve chvílích, kdy chci myšlenkově vypnout. Moje první filmová konfrontace s kultem Russe Meyera dopadla nad očekávání dobře a tenhle jeho černobílý skvost jsem si užil ve vší jeho zábavné pokleslosti. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Faster, Pussycat! Kill! Kill! je kousek kterej jsem hóóódně dlouho odkládal. Taktéž je to film jehož velkým fandou je samotnej Quentin Tarantino. A jak je psáno ve zdejších zajímavostech tak dokonce plánoval Q. Tarantino natočit jeho drsnější remake. Z nápadu nakonec zešlo. Škoda. Pod taktovkou Tarantina by to mohl být teprve kult. Namísto toho si ze snímku vzal inspiraci pro svůj Grindhouse: Auto zabiják(2007). No a co říct nebo napsat k snímku jako takovýmu ? Snad jen to, že nevím čím si ten status kultovní vlastně zasloužil. Ano je to místy zábavný ale je to i místy naivní. Ženský se tu natřásají a ukazujou svoje přednosti(ikdyž né v plné kráse) ale myslím si, že je plno jinejch snímků který by si kultovní statusu zasloužilo a nemá ho. Každopádně milovníkům kyprých vnadů a Béčkové zábavy určitě lze doporučit. 3hvězdy ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

První, co mě u filmu napadlo, byl Grindhouse Quentina Tarantina, ale s tím asi nebudu moc originální. Hned na začátku film chytne neskutečný drive (úvodní proslov - tanečnice v go-go klubu - zběsilá jízda auty), na jehož vlně už v podstatě dojede až do finále. Celé je to velmi slušně natočené, hudba sedí k ději a exteriéry vůbec nejsou špatné. Skoro by se nechtělo věřit, že se jedná o jedno z nejznámějších béček. To by ovšem nesměla po plátně pobíhat trojice superzlých prsatých sexbomb, které zabíjejí náhodné kolemjdoucí na počkání. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Po prvých 20 minútach som sa zľakol, že to bude niečo na spôsob Rýchlo a zbesilo, ročník ´65:) Našťastie po "incidente v púšti" sa to zvrtne a máme do činenia s oddychovou nenáročnou story okorenenou troškou krimi a akcie...Príbeh sa miestami až príliš vlečie, no čo sa podarilo dokonale bol casting:) , ako aj práca kamery a príjemná muzička v pozadí.. Keď beriem do úvahy aj rok vzniku, tak by som to celkovo zhodnotil ako veľmi slušný priemer. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Ačkoliv byl film poměrně výdělečný, po svém uvedení velkou díru do světa neudělal. Kultem se stal až po letech filmových festivalů a soukromých fanouškovských projekcí. (Trainspotter)
  • Titulní píseň „Faster Pussycat!“ nahrála skupina The Bostweeds. Autorem textu byl Rick Jarrard a autorem hudby zakladatel kapely a zpěvák Lynn Ready. (J.F.B.)
  • Ve Velké Británii byl film certifikován pro projekci až v roce 1980. (Trainspotter)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno