Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Totálna nuda s totálne toporným a polomrtvým Cageom ktorý sa tu len presúva z bodu A do bodu B a ksicht nemení...zápletka je vycucaná za 5 minút z prstu a scenár spackal za hodinu niekde pri zmrzline niekto kto počul o knihe v ktorej ide o pomstu. Cage kedysi dávno symbol kvalitného herectva je teraz ako klavír ktorý ma 200 rokov a zrovna ho prešiel vlak. A na koniec....dívať sa ešte chvíľku na zničené pysky Deborah Kara Unger tak skočím pod ten vlak asi ja. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V rámci subžánru revenge filmov určite nejde o nič prevratné, no N. Cage má aspoň tú vlastnosť, že ma vie vždy upútať čo sa týka jeho hereckého prejavu (aj keď uznávam, nie každému výraz zmoknutého psíka vyhovuje)... Samotný film, podobne ako aj u iných filmoch rovnakého razenia, je plný dobrých a zlých ľudí, z ktorých v tomto prípade ma bavili hlavne tí zlí - niečo tak nesympatické a ľudsky humusné (vrátane tej nechutnej matky násilníkov) som už dávno nevidel. To sa vážne podarilo. No čo sa týka tých dobrých, tak vlastne okrem N. Cagea boli všetci nevýrazní a šediví, nebavil ma ani jeden. Vlastne pri filme som celú dobu čakal, kedy sa v scéne vyskytne niekto z tých humusákov alebo hlavná postava detektíva. To ostatné okolo nich a vyšetrovania tej udalosti dosť nudilo. Čo sa týka príbehu má svoje silné aj slabé stránky. Slabá je tá, že ničím neprekvapil (výsledok bol jasný už od začiatku), no potešil ma koniec, pričom nevadilo ani to, že bol predvídateľný. Tak by to malo vyzerať. Pokiaľ spravodlivosť a ochranu jednotlivcovi neposkytne štát, je potom výsostné právo jednotlivca, aby si zjednal nápravu sám. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, přímočaré akční béčko, které si na nic nehraje, zaujme právě svou obyčejností, neboť příběh není nikterak originální, jeho podstatu vám odkryje už samotný název filmu, žádné překvapení se jinak nekoná. Nikolas Cage díky svému komornímu projevu působí lehce unaveně, na druhou stranu slibovaná pomsta se mu povede fakt pěkně. Já osobně to vidím na takový slabší průměr, žádná hrůza, ale také nic závratného. 4/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nic převratného, originálního, taková kopírka ve stylu Přání smrti. Pomsta: Milostný příběh jde malinko jiným směrem, v mém vidění světa, méně zajímavým a méně akčním. Cage zde hraje policistu, který tak trošku náhodou zná s obětí znásilnění a zároveň se dostává k případu také dost podivně, ale budiž. Vendetu vezme do svých rukou, což je na celém filmu tou nejslabší a odbytou stránkou, která se smrskne do dvaceti minut bez nápadu. Čekal jsem, že Cage bude více trápit partičku dost nechutných hejsků a místo toho se vše odehrává kolem oběti a její dcery. Více prostoru dostává pasáž kolem soudního líčení, vztah matky s dcerou a Cage je malinko postavou navíc. Aby to nevyznělo negativně, tak film docela utíká a není nudný, ale pár banalit, nesmyslů podráží nohy a mohla být z toho nejlepší Cageovka posledních let......5/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina kedysi skvelých hercov na sklonku kariéry aj Nicolas Cage zoberie rolu aj v sotva priemernom filme. Zápletke filmu, v ktorej sa verejnosť nepochopiteľne pridá na stranu páchateľov nemohol uveriť ani scénarista, nie ešte úbohý dívák. Záber Cagea pri vodopáde, zvažujúceho ďalšie kroky ako priniesť spravodlivosť do tohto prípadu ma rozplakal, bohužiaľ, nie od dojatia. 3 * iba z úcty k Cageovi... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama