foto

Barbora Mudrová

  • nar. 21.9.1990 (28 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bára byla od malička vždy velmi aktivní a pracovitá. Své dětství prožila v tělocvičně sportovní gymnastiky, moderního tance a na dramatickém kroužku. Ve čtrnácti letech se poprvé dostala na konkurz do filmu České televize a získala svou první roli po boku Viktora Preisse a Taťjany Medvecké. Poté padlo rozhodnutí věnovat se herectví i v budoucnu.

Bára opustila gymnázium a úspěšně složila talentové zkoušky na Pražskou konzervatoř, kterou zakončila v roce 2013. V průběhu studia na konzervatoři si zahrála v další českých filmech. Např. princeznu v pohádce Ztracený princ, po boku Pavla Lišky v detektivce Setkání v Praze s vraždou, interaktivním filmu Interande, seriálu Obchoďák nebo Cirkus Bukowsky.

Sama říká, že největší zkušeností, je vždy natáčení anglicky mluvících filmů v zahraničí. Jednou z nich bylo i natáčení Německo-Italského seriálu Borgia.

amalie21

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der große Rudolph (TV film)
Trinity
2017 Absence blízkosti
Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Houslová odyssea (studentský film)
2016 Pohádky pro Emu
Pravý rytíř (TV film)
Taxi 121
2015 Sedmero krkavců
2013 Žena, bůh a pomeranče (studentský film)
2012 Interande
2011 Erbarmen mit den Liebenden
2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
Ztracený princ (TV film)

TV seriály

2018 Walpurgisnacht (TV seriál)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Telecí řízky a teplý buchty (S05E38)
Polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E08)
2017 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
Desetiboj (S02E08)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (S01E10)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Nanečisto (E16)
Francouzská masáž (E15)
Skladba pro Vandu (E14)
další epizody (9)
2011 Borgia (TV seriál)
Ondata Di Calore (S01E02)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2006 Oběti (TV seriál)
Nevlastní bratr (E07)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Vees: Meat Song (hudební videoklip)
2015 O5 a Radeček: Máš mě na svědomí (hudební videoklip)
2014 Všichni svatí: Vytáhni mě z davu (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace