foto

Peter Monček

  • nar. 22.11.1966 (54 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Pani Dokonalá (TV film)
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2004 Konečná stanice

TV seriály

2021 Anatomie života (TV seriál)
Srdce v oblacích (E01)
2020 Hnízdo (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (9)
Specialisté (TV seriál)
V přímém přenosu (S04E25)
Domove, sladký domove (S04E24)
Tekuté zlato (S04E23)
další epizody (8)
2019 Skvrna (TV seriál)
Skvrna (E08)
Julie (E07)
Řád (E06)
další epizody (8)
Sestričky (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Specialisté (TV seriál)
Nastavený čas (S04E17)
Lucy (S04E16)
Starý přítel (S04E15)
další epizody (40)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Sestričky (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Žádostivost (S03E14)
Obracečka not (S03E13)
další epizody (36)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (13)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Vdova (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (19)
2013 Zlodeji detí (TV seriál)
Obvinenie (E02)
Únos (E01)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Srážlivost (E16)
Těžký případ (E15)
Otec (E14)
další epizody (8)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Milosrdná smrt (E08)
Tetování (E07)
Dvojčata (E06)
další epizody (8)
Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (18)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinná záležitost (E11)
Zůstane to mezi námi (E10)
Voyer (E09)
další epizody (11)
Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
GYMPEL.TV (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (14)
Aféry (TV seriál)
Černoško (S02E09)
Pravá viera (S02E08)
Zrkadlo (S02E07)
další epizody (9)
2010 Aféry (TV seriál)
Voyeur (S01E12)
Sex na antuke (S01E11)
Tajná pijanka (S01E10)
další epizody (12)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
další epizody (13)
Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2019 Slovensko – Prítomná minulosť (TV film)
2015 Krásy divokého Slovenska (TV film)
2014 Orel skalní: Král hor (TV film)

TV pořady

2015 Podvodníci (TV pořad)
2014 Daj si čas (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Trees Will Remember
2014 Krok do tmy

TV seriály

2016 Poldové v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky