foto

Josef Kubáník

  • nar. 29.12.1974 (45 let)
    Uherské Hradiště, Československo

Biografie

Josef Kubáník vystudoval Gymnázium J.Á. Komenského v Uherském Brodě a Zlínskou soukromnou vyšší odbornou školu umění. Působí jako herec Slováckého divadla. Zahrál si i v televizních seriálech Četnické humoresky (1998),Podle práva (2008), Ulice (2011), Ordinace v růžové zahradě II (2011).

Jan "Jenncek" Polehna

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pepa
Teambuilding
2009 Klíček
Všechno Nejlepší (studentský film)
1999 Hanele

TV seriály

2020 Nový život (TV seriál)
Episode 36 (E36)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Ztracená hrdinka (S02E16)
Modrý kód (TV seriál)
Co se má stát, stane se (S03E50)
Co jsme si, to jsme si (S03E46)
Přímý zásah (S03E40)
další epizody (6)
Temný Kraj (TV seriál)
Bestie - 2. část (S02E14)
Bestie - 1. část (S02E13)
Vzkříšení - 2. část (S02E12)
další epizody (7)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Na písknutí přiběhne (S01E12)
Realitní agent nikdy nespí (S01E07)
Modrý kód (TV seriál)
Přepadovka (S03E26)
Vetřelec (S03E24)
Na dvou židlích (S03E12)
další epizody (13)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
V moci démonů (S02E02)
Namířeno na hvězdy (S02E01)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Nic než pravda (S02E10)
Primář nebo výzkum (S01E27)
Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (S01E12)
Zjevení (S01E11)
Jezinky pokračování (S01E10)
další epizody (11)
2016 Na vodě (TV seriál)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Kámoš (S01E04)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
2015 Přístav (TV seriál)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prohra (S03E14)
Odhalení (S03E13)
Matylda (S03E12)
další epizody (36)
2012 Helena (TV seriál)
Oko bere (S02E04)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Musíte to přežít oba (S04E08)
2005 Ulice (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Strážci (S03E06)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Tajný milenec? (S02E16)
Spor o dům (S02E08)
Smrt lékaře (S02E01)
2014 Rozsudek (TV seriál)
ON a jeho ženy (S01E19)
Konec sňatkového podvodníka (S01E14)
Stavební spoření (S01E12)
další epizody (4)
2013 Tajemství rodu (TV seriál)
Květa Fialová (S01E04)

Divadelní záznam

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce