foto

Josef Kubáník

  • nar. 29.12.1974 (42 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Josef Kubáník vystudoval Gymnázium J.Á. Komenského v Uherském Brodě a Zlínskou soukromnou vyšší odbornou školu umění. Působí jako herec Slováckého divadla. Zahrál si i v televizních seriálech Četnické humoresky (1998),Podle práva (2008), Ulice (2011), Ordinace v růžové zahradě II (2011).

Jan "Jenncek" Polehna

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2009 Klíček
Všechno Nejlepší (studentský film)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)
1999 Hanele

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Nic než pravda (S02E10)
Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
další epizody (11)
2016 Na vodě (TV seriál)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Kámoš (S01E04)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
2015 Přístav (TV seriál)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prohra (S03E14)
Odhalení (S03E13)
Matylda (S03E12)
další epizody (36)
2012 Helena (TV seriál)
Oko bere (S02E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Tajný milenec? (S02E16)
Spor o dům (S02E08)
Smrt lékaře (S02E01)
2014 Rozsudek (TV seriál)
ON a jeho ženy (S01E19)
Konec sňatkového podvodníka (S01E14)
Stavební spoření (S01E12)
další epizody (4)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace