foto

Josef Kubáník

  • nar. 29.12.1974 (42 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Josef Kubáník vystudoval Gymnázium J.Á. Komenského v Uherském Brodě a Zlínskou soukromnou vyšší odbornou školu umění. Působí jako herec Slováckého divadla. Zahrál si i v televizních seriálech Četnické humoresky (1998),Podle práva (2008), Ulice (2011), Ordinace v růžové zahradě II (2011).

Jan "Jenncek" Polehna

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2009 Klíček
Všechno Nejlepší (studentský film)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)
1999 Hanele

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
další epizody (11)
2016 Na vodě (TV seriál)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Kámoš (S01E04)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
2015 Přístav (TV seriál)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prohra (S03E14)
Odhalení (S03E13)
Matylda (S03E12)
další epizody (36)
2012 Helena (TV seriál)
Oko bere (S02E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)

Dokumentární

2016 Rozsudek - Smrt lékaře (S02E01) (epizoda)
Rozsudek - Spor o dům (S02E08) (epizoda)
Rozsudek - Tajný milenec? (S02E16) (epizoda)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Konec sňatkového podvodníka (S01E14) (epizoda)
Rozsudek - ON a jeho ženy (S01E19) (epizoda)
Rozsudek - Stavební spoření (S01E12) (epizoda)
Rozsudek - Znásilnění manželky (S01E02) (epizoda)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace