Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V parku je nalezena oběšená mladá dívka. Její úmrtí provází řada podezřelých okolností jako vysoké dávky léků na uklidnění v krvi. V tutéž dobu se navíc o sebevraždu pokusili další dva mladiství. Specialisté pátrají po možných důvodech, které by mohly mladou bezproblémovou dívku dovést k tomu, aby si vzala život. Hledají také podezřelé okolnosti, které by mohly její dobrovolný odchod ze světa naopak vyvrátit. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta věcí nedávala smysl. Jak píše mira007, hned v úvodu kamera doslova zabrzdí až velmi nápadně na jednom ze záchranářů - proč asi? O první oběti se dozvíme, že byla z Plzně, ostatní z Prahy, ale není vysvětleno, co dělal záchranář z Prahy v Plzni? Spolužačka a pokojíček třetí oběti jsou spíš emo, než gothic, a taky emo jsou přístupnější sebevraždě nebo sebepoškozování. Gotické hnutí je někde úplně jinde, navíc bylo u nás na vzestupu někdy před třiceti lety. Jo, pak taky jedním z motivů bylo, že jím holky prý opovrhovaly, ale pak se dozvíme, že ho nikdy neviděly - tomu nerozumím už vůbec, protože ten motiv je úplně mimo potom. To, že občas jsou některé postavy seriálu na různých místech, ale během chvilky zas jinde, to ani nekomentuji, to je tady normální. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....zmaľované a la gotika, problémy v partnerstve, sociálne siete....no žiaľ i to priniesla doba...z niektorých  detí sa stávajú labilné trosky.....i to je daň za lepšiu dobu....inokedy by išli v tesilákoch povinne stavať trať mládeže a zadarmo-a bolo by po problémoch :) ...... časť ako taká - nudila-nič moc. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

113 díl. Smutná, leč velmi realistická ukázka toho, jak lze ovlivnit pomatenou puberťčku, či puberťáka. Tomu úchylovi ze záchrnky bych ala provaz. Moc dobrý díl.95% ()

Reklama

Reklama