foto

Jakub Albrecht

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Královská aféra
2011 Vůně kávy (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Dvě tváře (S02E55)
2017 Specialisté (TV seriál)
Naslepo (S02E15)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Pretty Woman z Dlouhé Vsi (S01E04)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zátiší s vraždou (S04E07)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Básník (E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace