Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi nevadí, když si někdo chce dělat srandu z Johna Wicka. Co už ale může být trochu problém, když ta legrace až moc spoléhá na suchý britský humor. A ten je pak v naprosté většině stopáže úplně mimo mísu, zvlášť když se to celé spojí s brutální akční vyvražďovačkou. Bitky a Adkins super, ale celkově jsem to holt prozíval, a každá druhá scéna mi přišla jako z úplně jinýho filmu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je zde ve velmi dobré formě, a to nejen herecké, ale i scenáristické. Jasně, není to vyloženě scenáristická perla, ale napsal si to na tělo a skvěle pak hlavní roli zvládnul, a to i s přispěním dalších, celkem zajímavých herců, i když nikoli nutně první ligy. Fajn nenáročný akční film, který mě bavil. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Accident man mě teda pořádně překvapil. Nečekal jsem, že to bude až taková pecka. A ani mi nevadilo to odlišné, nadlehčené pojetí se spoustu vtipných hlášek a scén. Děj je dost přímočarý a ničím nepřekvapí, ale to mi absolutně nevadilo. Soubojů zde máme dost, Adkins se skvěle předvede. Vše je krásně natočeno, žádný zbytečný zpomalovačky a další moderní zbytečnosti. Dojde tu i na pár přestřelek apod. Adkins zde má roli zabijáka a i si jí užívá. Po herecké stránce je na tom lépe než před tím. K tomu nám vévodí pěkná hudba, jak vystřižená ze starší doby než je tato. Nemůžu si pomoct, ale po Boykovi a Ninjech je tohle Scottův nejlepší film. Jen tak dál! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Film přesně podle mého gusta a Scott Adkins si u mě tímto snímkem jen potvrdil status současné nejzářivější akční hvězdy, i když bohužel jen v béčkových produkcích, což je ale možná na druhu stranu i lepší, neboť akce zpracovaná na této úrovni je stokrát zábavnější, odvážnější, choreograficky našláplejší, dynamičtější, ale především hlavně přehlednější, než akce co nabízí veškerá soudobá ačková nudná a nevýrazná produkce dohromady. Hodně mě tu každopádně překvapila i poměrně svěží zápletka, která sice nehýří nějakou převratnou originalitou či inteligencí, ale má vážně spád, několik opravdu vtipných momentů a celkově mi zkrátka přišla celkem kvalitní. Každopádně celé to je ale samozřejmě především o akci, a v tomto ohledu je to jednoduše špička. Adkins tu předvádí své vrcholné bojové umění v té nejlepší možné formě, a to navíc způsobem lahůdkově nekompromisním, takže tu láme kosti na počkání a cákance krve létají na všechny strany a ještě při tom stačí trousit ultradrsný hlášky, zkrátka bomba. V soubojích mu zde pak sekunduje několik dalších skvělých bojovníků, kde samozřejmě nejvíce vyčnívá další hvězda Michael Jai White, ovšem na něm je už znát jistá zaoblenost a věk, ale pořád dokáže být slušnou konkurencí, nicméně on je tu celkový casting prostě parádní, plný výrazných postav, které film hodně oživují a díky kterým to má celý takový koule. Accident Man mě zkrátka zatraceně bavil, jde o perfektní akční řežbu, tohle já prostě fakt můžu ve velkých dávkách :-)! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nemám větší problém. Jasně, Scott prostě není herec, který by táhl film svým talentem. Jasně příběh je pitomoučkej a scénář občas vtipnej. Ale koukám na film s Adkinsnem a nečekám výkony z ranku De Nira a dialogy na úrovni A1. Toho zabijáka jak nám je představen ze začátku mu člověk věří tak tak. Časem tuhle pózu Scott opustí a je to dobře, protože člověk přestane myslet na blbinky, kterých se postava dopouští a začne si užívat parádní jízdu. Sice béčkovou, ale parádní. Děj odsýpá a flash back je příjemným zpestřením. Akce se mi líbila a myslím, že Scott nemá ambice prodávat něco víc. Taky by filmu slušelo být v temnějším tónu a lépe bych vystavěl jeho vztah k bejvalé, aby člověk mohl víc fandit. Cekově ale moc dobrý béčko. 70 procent. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Natočeno podle stejnojmenného komiksu vytvořeného Patem Millsem a Tonym Skinnerem. (Johnny.ARN)
  • Akční bojové scény ve filmu režíroval choreograf Tim Man v titulcích uvedený jako „Fight Director“ a v malé roli si zahrál zabijáka na motorce. (Rominator)
  • Kolem času 00:02:50, poté, co Mike (Scott Adkins) kopne do lavičky, se nejprve objeví ve vzpřímené poloze vlevo od plastové židle a v dalším záběru je převrácená a stojí před židlí. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama