Reklama

Reklama

Krtek a Panda

(seriál)
  • Čína Xiong mao he xiao yan shu (více)
Česko / Čína, 2016, 52x12 min

Scénář:

Xiaoyu Wu

Hrají:

Lei Zhang, Chao Wei

Obsahy(1)

Zažij nová dobrodružství s malým Krtečkem!
1. série 1. Přítel z dálky, 2. Uvítací večírek, 3. Krtkův nový dům, 4. Zajímavá past, 5. Ještěrčí ocásek, 6. Jak vyléčit draka, 7. Den objímání v lese, 8. Kdo dostane meloun
2. série 1. Co se to blýská, 2. Čí je to vajíčko, 3. Velký meloun, 4. Lesní olympiáda, 5. Pravý nebo falešný medvěd, 6. Šťastné kolo
3. série 1. Velké horko, 2. Záchrana před deštěm, 3. Nezvaní hosté, 4. Sezení na vejci, 5. Strom a knedlíčky, 6. Květinová soutěž
4. série
1. Tři kouzelné barvy, 2. Rybka v nesnázích, 3. Černobílá party, 4. Duhová zahrada, 5. Červený lampion, 6. Dědečkovy brýle (Magic Box)

(více)

Recenze (76)

DonQ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezasloužená kritika. Animace a příběhy jsou milé. Kdyby nešlo o moderní háv klasiky, tak by to většina určitě nehodnotila negativně. Je spousta jiných přiblblých nových animáků bez nápadu. Tady cítím velkou nespravedlnost. ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný animák pro děti. Ctitelé Krtka pochopitelelně páchají hromadné sebevraždy, protože podobnost s původním pojetím je čistě náhodná. Animace nicméně není na tento typ seriálu zlá, není to debilní a dětem se to líbí. Po celodenním blbnutí na koupáku s klidem doporučuju jako ideální uspávačku. ()

Vicco odpad!

všechny recenze uživatele

Dementní propaganda česko-čínského "přátelství" s vizuálním zpracováním špatných 90s pc her. Fuj. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nebyl jediný, kdo se při pohledu na pandu vedle krtka musel tlemit od ucha k uchu (druhou skupinku diváků zase musela jímat hrůza). Ten seriál se asi každému musí jevit přinejmenším velice svérázně, na druhou stranu, mám tady k dispozici hodnocení z nejobjektivnějších. Pro půlročního syna je to první seriál, který ho v televizi zaujal a moc se mu líbí, přestože asi ještě nerozumí ani slovu. A je nadšený z úvodní i závěrečné písničky. A já těm docela vtipným (byť poněkud dementním) příběhům s důrazem na přátelství a vzájemnou pomoc (což si nese z původního Krtka) také přišel na chuť. ()

Sasulka3 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka za nasrho krtecka... Musim uznat, ze je smutne, ze ho propujcili k necemu tak strasnem.... I kdyz jsem se snazila na to koukat nezaujate, tak i presto mi pribehy neprisly nicim zajimave....Takze bohuzel ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Oprostím-li se od krtkovy 2D minulosti, tradic a bla bla bla, mám před sebou jenom další vymaštěný stupidní animák typu Doktorka Plyšáková, Tlapková patrola apod. Tuctová sračka, v bedně jsou jich fakt mraky. ()

Mr_Fear odpad!

všechny recenze uživatele

Zde nejde dát nic jiného než odpad. Už jenom to, že byla zaprodána práva na jednu z nejikoničtějších českých pohádek je na jednu velkou přes čuňu. To, že se to libí malým dětem sice je hezký, ale to se mohou dívat i na jiné pohádky, respektive blivajz podobného ražení. Tohle bych vážně svým dětem nepouštěl. Klasický krteček byl o tom, že krom citoslovců nemluvil, děj měl nějaké poslání a celkové zpracování bylo super. Na místo toho zde dnes můžeme koukat na 3D odpad dopněný stupidními dialogy zahrnujicí a všudypřítomná veškerá kliše, co snad existují. ()

LubosD 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to hloupé, je to docela vydařené a hlavně: dětem se to líbí. Dávat tomu "odpad" jen proto, že to animovali v Číně, je dementní. ()

Reklama

Reklama