Reklama

Reklama

Cheot kiseuman ilgopbeonjjae

(seriál)
  • Jižní Korea 첫키스만 일곱번째 (více)

Obsahy(1)

Min Soo Jin zatím neměla žádný vztah a stále čeká na svůj první polibek. V den svých 25. narozenin potká v práci neznámou zákaznici, která ji chce za prokázanou laskavost splnit jakékoli přání. Uběhne deset sekund a Soo Jin potká úžasného muže, ale ten je teprve první. (andiek05)

Recenze (10)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Některé epizodky slabší, na jiné bych se koukala klidně i déle. Pro fanynky ale určitě záživná věc a nebudu kecat, že jsem si v hlavě neudělala seznam dalších adeptů, které bych tam ráda viděla. Třeba takový Eric, ehm... Každopádně dobrá přehlídka. Jen mě tak napadá, jestli je to vůbec legální? :)) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Lotte Duty Free má očividně hodně šťavnatý bulvární fotky na všech sedm herců. Hlavní hrdinka úplně mimo, nemastná, neslaná, figuruje jen jako jakýsi doplněk. Vždyť ta holka v podstatě skoro nic neříká, snad krom co a cože, proč se prostě nepřizpůsobila situaci a nevytřískala z toho co nejvíc? Já bych se například okamžitě jako klíště přisála na Joon Gi a Chang Wooka. I na osmdesátiminutovou reklamu je to strašně prázdné a povrchní. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Kristova noho! Do čeho mě ten šílený chlap (Lee Joon-gi) ještě uvrtá?! Na Večerníčka jsem už docela velká a tenhle byl ještě ke všemu o ničem. Ale zase ti krásní chlapi, že jo... Bonbón, který se rozpustí v puse a chvilku po něm zůstane sladko. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Je to něco, na ce se už určitě nepodívám, ale jako výplň při učení super. Krátké a utíká to. Jako kdo se mi osobně nejvíce líbil k hlavní hrdince byl Ok Taecyeon. Jako nejlepší díl mi přišel ten s Ji Chang Wookem a Lee Min Hem. Když byla s Kaiem, tak byla asi nejšťastnější, on je sluníčko... Hae-jin Park se mi vůbec nelíbí a story s ním bylo asi nejhorší. Jong-suk Lee mi asi nikdy nebude sympatický a Lee Joon Ki je sice zlato, ale jeho příběh byl dost o ničem. Takže shrnuto je to podprůměr, což je pochopitelné. Je to velká korejská reklama na Lotte Duty Free, což mi jen připomíná, že jsem ráda neúčasti Jang Geun Suka. U něj by to bylo asi pád do špatných vod, ale prakticky mi tam trochu chyběl. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Krátke príbehy zaujali hlavne zostavou hercov, hlavná hrdinka už tak veľmi nie. V princípe príjemné mini príbehy, veľmi sympatickí herci akurát ma vlastne naštval ten podvod s názvom... to im neodpustím jedna hviezdička dolu.... ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Reverzní harémovka. Plesám! Stopáž cca po 10 minutách, pěší pluk prettyboyů. V hlavní roli sympatická hrdinka s výrazovým (když ne výrazným) obličejem. Herci - jak kteří. Někteří podali vyloženě karikaturní a jalový výkon (Joonki), jako kdyby si jen odskočili z jiných dramat. Zkratkovitost je tu klíčová, ale zkratkovitě hrát se snad nemusí. Je to zase něco nového co do výpravy a spádu. Bere si to na paškál chaeboly, autoritativní držky, materialistické eomoni a také stalkery, co stalkeří, aby je švarný bohatýr v kvádru mohl fotogenicky zkopat do kulata... Troufám si tvrdit, že kdyby seriálek vznikl v Japonsku a byl animovaný, sesype se na něj mnohem jásavější odezva. Může ale omrzet, že největší vtip je tu právě jen vtip na účet jiných seriálů. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se u sledování culila. Představa, že se tohle podaří některé "obyčejné" dívce je celkem hustá. Škoda toho závěru bez rozuzlení - ale asi lépe, každý by si vybral jinak. :)) ()

moikan 

všechny recenze uživatele

Tomu sa hovorí nevyužiť potenciál námetu. Téma priam volala po skvelej situačnej komédii, ale kórejski tvorcovia vytvorili svoje typické dielo- s nálepkou pozlátka, ukážky bohatstva a nakupovania. Fakt to vyzerá skôr ako reklama na (ne)menovaný obchod. Aspoň sa (vďaka výberu protagonistov) na niektorých hercov dobre pozeralo. Záver veľmi chýbal. Ešte jedna epizóda tam mala byť alebo nejaký plot-twist. A ešte taká maličkosť- ak sa to všetko odohráva v jeden deň/moment, tak nechápem, že stále má hlavná postava v nasledujúcej scéne/epizóde iné šaty. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Príjemná miniaturka 8 x 12 minút. Príbeh slabší - naozaj skôr reklama, ale veľkým kladom je obsadenie hereckých hviezd. Koho by ste si na bozk alebo hoci len na večeru vybrali vy? Ja v tom mám jasno :D  Btw - prečo tu Taecyeon nie je v zozname hercov? ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Seriál vystihl skoro všechny možné klišé zápletky, které můžem vidět v K-dramatech :D. Ale jo mělo to něco do sebe. Jen škoda, že se nedozvíme koho si nakonec vybrala. Btw. nejvíc se mi líbil příběh s Taecyeonem. Tam jsem se nejvíc nasmála. ()

Reklama

Reklama