Reklama

Reklama

Diskuze

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

 

Nevim co ten Psychor mele, ze bude mit divak u tohoto filmu problem, vzdyt je to normal film rape and revenge, pomerne presne predvidatelne od zacatku! Porad jsem cekal na silny zvrat, ze to bude pak trochu jinak a nebylo. Takze konec bych skutecne natocil krapet jinaci. Treba uz jen to ze cernocha bych nechal v zajeti, hlavni hrdinka by prisla o hlavu apod.

Magor by nedostal sve uplne oceneni ale prezil by :)

Takle sladkej happy end :(

Uživatel Cordell smazal svůj příspěvek.

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

který debil tomu dal přirazení thrilleru fakt nechápu, ale což člověk se musí zvykat, že ty filmy jsem přidávají negramotné plebácké opice a idioti.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

V září má mít film premiéru na filmovém festivalu v Benátkách.

na příspěvěk reagoval honajz2

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Přestože nepůjde o horor, jak by si asi každý divák přál, tak se na další snímek Jennifer Kent těším. Stále tisíckrát lepší volba, než kdyby se upsala supehrdinské blbině, jak se jednu chvíli spekulovalo.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

V březnu se konečně začíná natáčet. -- The Nightingale is about the "pointlessness of revenge", Kent says. A 21-year-old Irish convict called Claire chases a British soldier through the rugged Tasmanian wilderness, year 1829, bent on revenge for a terrible act of violence he committed against her family. She enlists the services of an Indigenous tracker called Billy, who is also marked by trauma from his own violence-filled past.

Reklama

Reklama