Reklama

Reklama

Bornless Ones

  • USA Goetia
Trailer 1

Obsahy(1)

Emily (Margaret Judson) sa stará sama o svojho postihnutého brata. Ten potrebuje pravidelný dohľad niekoho, kto jeho stavu rozumie. Preto sa presťahujú do pokojného domu v blízkosti zariadenia, v ktorom je chlapec ošetrovaný. Ich nové bydlisko má však temnú históriu a démoni, ktorí sú jej súčasťou, sa s príchodom nových kupcov opäť prebudili. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taká ďalšia malá pocta Evil Dead, ktorá sa však dá svojimi nízkorozpočtovými parametrami najlepšie prirovnať k švédskej verzii Wither. Ten bol však o triedu lepší, predovšetkým v gore sa rozparádil omnoho viac. Hodnotím predovšetkým masky a gore, ostatné ma v tomto prípade nezaujíma, pretože nie je čo hodnotiť. Nebudem tu snáď rozoberať vopred jasný obsah, dementné postavy, či scenár, ktorý nebol, len aby som mal čím dlhší komentár, že. Vidím to len na priemer. Chcelo by to väčšiu "fantáziu" v likvidácii démonov a trochu viac odvahy. A aspoň sem tam nejakú odseknutú hlavu či končatinu... ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se vyhlašoval nejhorší horor roku 2016, tak by snímek Bornless Ones nepochybně patřil k horkým kandidátům na vítězství. A to tvrdím jako zdejší hlavní odborník na žánr horor. Nebýt relativně koukatelného úvodu, tak bych tento hororový chaos utnul hned v zárodku a dále s ním již neztrácel svůj drahocenný čas. Scénář rezignuje na jakékoliv pokusy o originalitu a v podstatě ho lze označit za krajně nepovedenou kopii Alvarezova geniálního Evil Dead. Dějová linie příběhu se během závěrečných 40 minut stočí do předvídatelné smyčky, v které postava: 1.) zemře, 2.) obživne a provede překvapivý útok, 3.) opět zemře. Troufám si říci, že zhruba po dokončení desátého cyklu už tento koloběh začne lehce nudit i toho nejtrpělivějšího diváka, který dosud stále naivně vyhlížel nějakou další zápletku. Na herce při sledování Bornless Ones rovněž nenarazíme. V době natáčení se na place zřejmě vyskytovali robotii, kteří o adekvátní emoční reakci nic nevědí. I tlupa cvičených opic by patrně předvedla přesvědčivější výkony. Snad bude mít režisér Alexander Babaev dostatek soudnosti, aby po tomto fiasku hororový žánr jednou provždy opustil. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Dovolit si tuhle neskutečnou sračku porovnávat s Lesním duchem od Raimiho může snad jen nepříčetný kretén. Jak se vůbec v týhle době může někdo dostat k točení tak stupidního scénáře, to opravdu jde jenom v Americe. Příběh je snůška hoven, atmosféra neexistuje, dialogy bolí co slovo, obsazení by nestačilo ani na amatérské školní představení ve zvláštní škole...ano tak strašně špatné herce jsem ještě nikdy neviděl a to jsem viděl za svůj život už slušnou škálu sraček. Nedalo se to prakticky ani dokoukat. Já si prostě nedám říct a i těm hororům který tady maj pod 50% dávám šanci, protože horory miluju a občas se i kus se 40% prostě jen nesetká s pochopením, ale u tohohle zase nechápu, jak někteří zdejší exprti sází klidně 2*. Za tohle bych se styděl i já a to naše filmy nejsou zrovna veledíla. Babaev o filmu vůbec nic neví a doufám, že tohle byl nějaký úlet jeho polobohatého kamaráda a dál se Saša bude věnovat maximálně režírování parkování vozíků ve Walmartu. Příšernost, ubohá, nudná, stupidní příšernost.0%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V traileru vyvolával tento film obavy, že se bude jednat primárně o nestoudnou vykrádačku Evil Dead, kdy se tvůrci pro vlastní neschopnost a nedostatek kreativity budou chtít přiživit na reminiscenci známé značky. V tom by ale nakonec problém kupodivu nebyl - ačkoli inspirace zde určitě je, přidává film i vlastní nápady, které nejsou úplně bez zajímavosti. Problém je ve dvou jiných tragédiích. První tragédií je scénář, který napsal někdo, kdo psát fakt vůbec neumí. Dějové kličky prodává strašně průhledně, z těch relativně zajímavých vlastních prvků nedokáže absolutně nic vytěžit a ještě ke všemu nutí postavy pronášet neuvěřitelně uměle znějící repliky. Vypadá to, jako kdyby byl Alexander Babaev po celý život zavřený někde v izolaci, takže neměl nikdy možnost slyšet, jak se normální lidé mezi sebou baví. Takhe, jaks to napsal, Alexandře, fakt ne. No a druhou tragédí jsou herci, kteří jsou až nezvykle příšerní, a to i na poměry hororového béčka. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mně by ani tak nevadilo, že jde o další klon Evil Dead jako to, že je mizerně natočený. Nízký rozpočet by neměl být důvodem k nepodařené splácanině. Že se dá i s malým penízem zahrát dobrá muzika dokazuje leckterý německý domácí trash. Tvůrci si mohli vybrat - buď jít cestou splatter hororu, nebo natočit atmosférický mysteriozní příběh. Vydali se třetí cestou a stvořili brak s několika obstojnými scénkami (propíchnuté oko, krk, hrudník, zbavení se plodu), otevřeného gore se ale divák nedočká, jen krví se místy úplně nešetřilo. Nahota jen letmo, napětí nula. Přitom se škodolibými démony by se daly dělat věci! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama