Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo nečekané překvapení. Po slabé jedničce jsem byl předem připraven na odpadování, ale nakonec jsem musel uznat, že se tvůrcům druhý díl přece jen povedl o trochu víc. Tím nechci říct, že by byl film dobrý, jen to, že jsem se tentokrát i zasmál (někdy). Stejně jako v prvním dílu mě bavila postava Kiki, zasmál jsem se i u romantické scény na depilaci, ale nijak mě nenadchlo "ojebávání" ani děsně vtipné momenty, ve kterých obrýlená holčička opakuje: "OMFG!" Příšerně šťastnému konci se nedalo uniknout ani tentokrát, jen byl kvůli vánoční atmosféře ještě o něco nestravitelnější. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

To je smutný, že po vydařené jedničce se musí co nejdřív nacpat absolutně zbytečný pokračování! Hlavně tam toho narvem co nejvíc a co nejvíc otravných zpomalovaček, u těch jsem myslel, že se unudim! Zasmál jsem se dvakrát u scény v posteli s Kristen Bell a pak u depilace chlupů na koulích u Justina Hartleyho. Jinak je mi to líto, ale sračka!!!! ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Nikto nie je dokonalý, každý robí chyby a rodinné vzťahy sú zložité. Vianoce sú stresujúce. Dobrá kamarátka má ceny zlata. A tento film je neskutočne zábavný. A zároveň vás tak príjemne pohladí na duši. Bez toho, aby sa vám od prílišného cukru pokazili zuby. Nie každý film tiež ponúkne scénu, z ktorej je vám tak trochu nepríjemne, ale zároveň je to jedna z najroztomilejších vecí, akú ste kedy videli. Aj keď by ma dosť zajímalo. ako sa im pri tom podarilo nezomrieť od smiechu. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

If I have to wax one more pussy today I'm gonna black out. Fotr je lotr, matka je šlapka - v tomto případě alespoň jedna z nich. Ty další dvě, které dorazí o Vánocích na návštěvu ke trojici hlavních hrdinek, jsou horší: Ztělesněné schizma toho nejhoršího z Mii Farrow. ideologické pomeje prvního dílu (odlehčený pohled na úděl ženy/matky) prohlubuje škála předložených alternativ toho, co by mohly a měly být vánoční svátky, které se štítivě vyhýbají čemukoliv sympatickému - aniž bych si nutně představoval klepání kosy o půlnoci v kostele. Já vím, má jít o komedii. Jen takový zvláštní druh, kde jsou všechny ty dysfunkce pro zasmňání natolik vážné, že se divák jako já neodvažuje ztotožnit se s nimi, natož se jimi bavit. Mila Kunis navíc není o nic zábavnější než posledně a ty dvě další, Bell a sympaticky macatá specialistka na depilací genitálií Kathryn Hahn, to samy nedávají, když se notabene angažmá jediné protřelé komediální herečky Christiny Applegate omezuje na kolední cameo. Těch několik prcičkovsky explicitních gagů, proti kterým nic nemám, to nespasí. Jedno ale musím sequelu špatného prvního dílu přiznat. Dostalo se mi konečně hrubé představy toho, co dělají matky na tahu (byť asi jen o Vánocích). (Tušil jsem to:) Let's go slap some wieners, bitch! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

A Bad Moms Christmas se nese ve stejném hrůzném duchu, jako první díl z roku 2016. Opět zde dostaneme příšerný scénáristický hnůj, který je korunován katastrofálními hereckými výkony a neskutečným množstvím zpomalených záběrů. Takže opět, stejně jako u prvního dílu, musím použít ta kouzelná písmena: WTF. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama