Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tohle místo dohlíží anděl. (HBO Europe)

Recenze (4)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Excelentní zvrat, který nádherně provázal všechen dosavadní děj a díky tomu celej tento vytvářený mikrosvět působí mnohonásobně komplexněji a promyšleněji. Druhá série zatím i přes občasné zakopnutí a slabší chvilky výrazně napravuje dojem po slabší první, která utrpěla hlavně svým nedostatečným závěrem (osobně si ale myslím, že první série je stále kvůli mnoha faktorům nadprůměrnou podívanou). Doufejme, že tvůrci vytvořenou situaci dokážou tentokrát zužitkovat správně. UPDATE: Hmm, tak zase nic. Dokonce ještě slabší než minule. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 1619 je osada Nový Jeruzalem skúšaná hladom a neúrodným rokom. Proti otcovi, ktorý je vodcom osady sa vzbúri jeho dcéra Amity spolu s kňazom Augustínom, svojím milencom a tak sú z osady vyhnaný. Neskôr Amity objaví nového anjela, vráti sa do osady a vďaka jeho pomoci osada prekvitá. Potom, ako upáli svojho otca a jeho najvernejších prichádza Amity s novou víziou, ako ovládnu Nový svet, ale až o 400 rokov neskôr. A práve vtedy, v roku 2019 Eso spolu s priateľmi chystá karneval pri príležitosti 400 výročia založenia Castle Rocku, predtým známeho ako Nový Jeruzalem a chystá počas nej obrovské prekvapenie. Jeho otec Merrill tuší, že určite nebude príjemné...Dokonale prepojenie kníh Vykúpenie z väznice Shawshank, Prekliatie Salemu a Mizery nechce zomrieť spolu s prekvapivým odhalením, kto bol anjelom, ktorý pomohol Amity so založením Nového Jeruzalema už tradične nepochopené fanúšikmi, pretože ono by to chcelo prečítať si spomínané knihy, aby človek chápal čo sa vlastne autorom druhej série podarilo. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

400 rokov stará retrospektíva, Tim Robbins vchádzajúci do Shawshanku a absolútne šokujúce naviazanie na prvú sériu. Čo si priať viac. Snáď len to, aby záver dostál očakávania. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama