foto

Tim Kimmel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2008 Yonkers Joe
2005 Mezi světy
Testing Bob (TV film)
2004 Legenda o Lilith (TV film)
2003 Varování
2000 Home the Horror Story
1999 Hungry Bachelors Club, The

TV seriály

2020 #blackAF (TV seriál)
vím, že tomu nebudeš věřit, ale důvod, proč potřebujeme dovolenou je... otrokářství (E08)
bude to znít šíleně… ale za tohle taky může otrokářství (E07)
těžko tomu uvěřit, ale může za to otrokářství (E06)
další epizody (8)
Lovecraftova země (TV seriál)
Rewind 1921 (E09)
Jig-a-Bobo (E08)
I Am. (E07)
další epizody (6)
2019 Castle Rock (TV seriál)
Clean (S02E10)
Caveat Emptor (S02E09)
Dirty (S02E08)
další epizody (10)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Offerings of Blood (E01)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I Have To Get Out (S04E13)
I Need a Break (S04E12)
I'm Almost Over You (S04E11)
další epizody (5)
Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Zvony (S08E05)
Poslední ze Starků (S08E04)
další epizody (6)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Henry Deaver (S01E09)
Past Perfect (S01E08)
další epizody (10)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Not the Person I Used to Be (S04E08)
I Will Help You (S04E07)
I See You (S04E06)
další epizody (14)
2017 Girlboss (TV seriál)
The Launch (E13)
I Come Crashing (E12)
Garbage Person (E11)
další epizody (13)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Getting Over Jeff (S03E07)
Josh is Irrelevant (S03E06)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
další epizody (7)
Hand of God (TV seriál)
He Must Be (S02E10)
What a Man Can Be (S02E09)
The Last Thing Left (S02E08)
další epizody (10)
Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Za Zdí (S07E06)
Východní hlídka (S07E05)
další epizody (7)
2016 12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Vzkříšení (S02E11)
další epizody (13)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Physics (S04E06)
další epizody (8)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Nikdo (S06E08)
další epizody (10)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 12 (S01E12)
Part 11 (S01E11)
další epizody (13)
Rectify (TV seriál)
The Source (S03E06)
The Future (S03E05)
Girl Jesus (S03E04)
další epizody (6)
Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (10)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
I/O (S01E01)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Give Me a Torch (E11)
další epizody (12)
Rectify (TV seriál)
Unhinged (S02E10)
Until You're Blue (S02E09)
The Great Destroyer (S02E08)
další epizody (10)
Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (10)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Drip, Drip (S01E05)
Plato's Cave (S01E04)
další epizody (6)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (10)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Golfový sen (S04E13)
Divoký západ (S04E12)
Občanská válka (S04E11)
další epizody (6)
2012 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Nekonečné léto (S03E10)
Ostrov (S03E09)
Fontána mládí (S03E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
V ohrožení (S10E17)
další epizody (7)
2011 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Útěk (S02E13)
Kořalka (S02E12)
Vražedná pláž (S02E11)
další epizody (11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
Nezvěstní (S10E10)
Odplata (S10E09)
další epizody (22)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Milionový kůň (S01E10)
Prokletá kytara (S01E09)
Manželství je vražda (S01E08)
další epizody (9)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Na háčku (S09E07)
další epizody (22)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (25)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Něco za něco (S07E11)
DeLuca motel (S07E10)
Pros o smilování (S07E09)
další epizody (20)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (25)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (21)
2005 Barbershop (TV seriál)
2003 Třeba mě sežer (TV seriál)
Strange Bedfellows (S07E24)
The Goodbye Girl (S07E23)
Evaluate This! (S07E22)
další epizody (17)
2002 Třeba mě sežer (TV seriál)
The Write Stuff (S07E07)
That Burning Passion (S07E06)
Da Sister Who Loved DiMauro (S07E05)
další epizody (19)
2001 Třeba mě sežer (TV seriál)
Christmas? Christmas! (S06E09)
The Haves and the Have-Mores (S06E08)
The Impossible Dream (S06E07)
další epizody (9)

Dokumentární

2001 Cena za mír

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky