foto

Paul Sparks

  • nar. 16.10.1971 (48 let)
    Lawton, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dokud nás vražda nerozdělí
2019 Human Capital
2017 Největší showman
Čistokrevní
2016 All the Birds Have Flown South
In the Radiant City
Půlnoční dítě
2015 Stealing Cars
2014 Wallace
2013 Nemocnice Parkland
Věř mi
2012 Bahno z Mississippi
Forgetting the Girl
Sparrows Dance
2011 Return
2010 Na hraně temnoty
Není zač
2009 Hledaný
2008 Po škole
Podvod
Rachel se vdává
Synecdoche, New York
The Understudy
2007 Blackbird
2006 Cvokař
Doris
2005 Headspace

TV seriály

2019 Castle Rock (TV seriál)
Dirty (S02E08)
The Word (S02E07)
Matka (S02E06)
další epizody (8)
Sweetbitter (TV seriál)
Entropy (S02E05)
Sec or Demi-Sec (S02E04)
Last of the Season (S02E03)
další epizody (5)
2018 Sweetbitter (TV seriál)
It's Mine (S01E06)
Weird Night (S01E05)
Simone's (S01E04)
další epizody (6)
Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
Operation Showtime (E03)
další epizody (5)
Domek z karet (TV seriál)
68. kapitola (S06E03)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
The Pitch (S01E01)
Koruna (TV seriál)
Vergangenheit (S02E06)
Domek z karet (TV seriál)
64. kapitola (S05E12)
63. kapitola (S05E11)
62. kapitola (S05E10)
další epizody (12)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (7)
Já, společnice (TV seriál)
Návrat domů (S01E12)
Lež (S01E11)
K dispozici (S01E10)
další epizody (12)
Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
50. kapitola (S04E11)
další epizody (6)
2015 Domek z karet (TV seriál)
39. kapitola (S03E13)
38. kapitola (S03E12)
37. kapitola (S03E11)
další epizody (9)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dítě bez přátel (S05E07)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
další epizody (8)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Priorita (S02E16)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
Přístav milosti (S04E11)
White Horse Pike (S04E10)
další epizody (9)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Písky v Margate (S03E12)
Tak napolo... (S03E10)
I dojička má lepší osud (S03E09)
další epizody (8)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
další epizody (8)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Smaragdové město (S01E10)
Belle Femme (S01E09)
Domov (S01E07)
další epizody (7)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Matthew 5:6 (S01E04)
Matthew 13:57 (S01E03)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Znamení (S04E17)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhunt (S02E18)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Panic (S10E13)
1998 Trinity (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Lucero - Long Way Back Home (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2016 Pohřbené dítě (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky