foto

James Harvey Ward

  • nar. 31.7.1978 (38 let)
    Greenville, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Point of Honor (TV film)
2014 Cesta do Palomy
10 000 dnů
2012 Temný rytíř povstal
2010 Darnell Dawkins Mouth Guitar Legend
2009 Transformers: Pomsta poražených

TV seriály

2016 Shooter (TV seriál)
Danger Close (E07)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
Když mě miluješ, tak proč umírám? (S04E03)
Voníš jako večeře (S04E02)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
10,000 Days (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Sacrifice (S02E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Všechno je zlomené (S03E09)
Noc plná slunce (S03E08)
další epizody (5)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Staří přátelé (S01E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černá labuť (S04E13)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Saints & Sinners (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace