foto

James Harvey Ward

  • nar. 31.7.1978 (41 let)
    Greenville, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sněžná past
2017 The Nth Ward
2016 Night Watch
2015 Point of Honor (TV film)
2014 10 000 dnů
Cesta do Palomy
2012 Temný rytíř povstal
2010 Darnell Dawkins Mouth Guitar Legend
2009 Transformers: Pomsta poražených

TV seriály

2019 Castle Rock (TV seriál)
Dirty (S02E08)
The Word (S02E07)
Matka (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Truth or Dare (S14E15)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Best Laid Plans (S05E09)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Life Earned (S05E04)
2016 Shooter (TV seriál)
Danger Close (S01E07)
Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Já si počkám (S06E13)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
The Way Things Are (E06)
Cake on the Way (E05)
Catacombs (E04)
další epizody (6)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední striptýz (S08E22)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Bullets (E02)
Lovci lebek (TV seriál)
Double Down (S02E03)
Round Two (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s ohněm (S09E22)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Soulmates (S03E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
Když mě miluješ, tak proč umírám? (S04E03)
Voníš jako večeře (S04E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zrádná srdce (S12E02)
2010 10,000 Days (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Accident (E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Čínská čtvrť (S01E16)
Upíří deníky (TV seriál)
The Sacrifice (S02E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Všechno je zlomené (S03E09)
Noc plná slunce (S03E08)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Všechno nejlepší (S09E08)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Staří přátelé (S01E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černá labuť (S04E13)
Vincentův svět (TV seriál)
Den Setha Greena (S05E10)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Padlý anděl (S01E05)
Ranč Heartland (TV seriál)
Saints & Sinners (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky