Reklama

Reklama

Co jsme komu zase udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi, milovníci staré dobré Francie a tudíž i správní maloměšťáci, se tak trochu s těžkým srdcem smířili s tím, že se jejich dcery provdaly za muže rozličných původů a podařilo se jim překonat všechny jejich zakořeněné předsudky. Ale nyní čelí nové hrozící krizi. Jejich čtyři švagrové Rachid, David, Chao a Charles jsou odhodláni z mnoha různých důvodů opustit Francii. Ale jak k tomu přijdou právě Cloude a Marie Verneuilovi? Jejich obavy, že se z jejich blízkosti rozeběhnou po celém světě dcery i vnoučata, je vede k vymýšlení nejrůznějších důvodů jak je ve Francii všechny udržet. A to nejlépe tak, že jim dokáží, že je Francie tou nejúžasnější zemí na světě. A to i přesto, že na ni oba do této chvíle svorně s velkou chutí nadávali. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (180)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nerád, ale musím konštatovať, že jednotka bola lepšia. Bolo tam viac nekorektného humoru, viac vtipnejších scén. Samozrejme, aj dvojka má svoje čaro, radí sa k tým lepším francúzskym komédia posledných rokov, ale už to nebolo také ostré. Rodičia trochu zjemnili, snažili sa ukázať krásy Francúzska a najväčší šok prišiel zase z Afriky. Ak k nám príde trojka o ďalších 5 rokov, tak som zvedavý o čom bude. Ja som sa bavil, neiritovalo ma to, väčšinou, takže celkom spokojný. 3 z 5 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Čo tam po tom, že sa jedná prakticky o prevarenú verziu skvelej prvej časti?! Multietnická rodinka Verneuilových sa vracia v plnej zbroji, vybavená skvostnými hláškami, vycibreným situačným humorom a ako čerešničku na torte vám naservírujú nejaké tie prekvapenia v podobe ďalších absurdných situácií. Stávka na istotu je ale miestami dosť citeľná, takže odporúčam pustiť si túto časť s dobrým časovým odstupom, aby ste nemali ten pocit, že sa vám niektoré gagy opakujú. Francúzi to ale aj napriek tomu vedia podať s patričným šarmom a dôvtipom, takže im to vlastne ani nemôžete vyčítať. Obsadenie si zopakovali prakticky všetci herci z prvej časti a to považujem za najväčšiu devízu, pretože toto obsadenie považujem za hlavný tromf celej produkcie. Takže za mňa dva palce hore, vôbec by som sa nenahneval, keby z toho spravili trilógiu. 80%. ()

Reklama

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Perfektní francouzská sluníčkářská propagace jak se sluší a patří... Prvnímu dílu jsem dal čtyři hvěvzdy, neboť tenkrát před lety mi to přišlo ještě zábavné, bohužel dnes už to tak vtipné není. Rozhodně bych tento snímek nenazval komedií, protože se spíše jedná o dokument vystihující reálie západní Evropy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jak je recyklace úspěchu někdy obtížná, ukazuje sama hlavní zápletka. Čtyři důvody proč zmizet a čtyři způsoby, jak je udržet, jsou absolutně postavené na hlavu, ale chápu, že vymyslet něco pro celý ansámbl z jedničky není jen tak. Ten životní optimismus, co z toho cáká, je fajn, ale zároveň se mi trochu příčí svět, kde platí Paříži, zaplatím tě.. Většinu podařeného humoru zajistí Clavier de Balzac a jeho žena, včetně lopatového zneškodnění Afghánce s Alláh ví jakým pásem.. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, je to o dost slabší než jednička.. Ale to jsem očekávala, takže zklamaná nejsem. Dějová linka mě bavila, nenudila jsem se ani chvilku, celý film je provázen kvalitním humorem. Verneuilovi a jejich dcery a zeťové jsou moje srdcovka, takže bych klidně uvítala i trojku. Účel to splnilo a já jsem moc spokojená. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V předchozím díle Co jsme komu udělali? (2014) měly Claudovi dcery pro své děti kočárky od značky Bugaboo. Laure ovšem má kočárek od jiné značky. (Berlea)
  • Na rozdíl od prvního filmu byl tento film natočen z části skutečně v Chinonu, kde žije rodina Verneuilů. (veronikajel)

Reklama

Reklama