Reklama

Reklama

Co jsme komu zase udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi, milovníci staré dobré Francie a tudíž i správní maloměšťáci, se tak trochu s těžkým srdcem smířili s tím, že se jejich dcery provdaly za muže rozličných původů a podařilo se jim překonat všechny jejich zakořeněné předsudky. Ale nyní čelí nové hrozící krizi. Jejich čtyři švagrové Rachid, David, Chao a Charles jsou odhodláni z mnoha různých důvodů opustit Francii. Ale jak k tomu přijdou právě Cloude a Marie Verneuilovi? Jejich obavy, že se z jejich blízkosti rozeběhnou po celém světě dcery i vnoučata, je vede k vymýšlení nejrůznějších důvodů jak je ve Francii všechny udržet. A to nejlépe tak, že jim dokáží, že je Francie tou nejúžasnější zemí na světě. A to i přesto, že na ni oba do této chvíle svorně s velkou chutí nadávali. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (183)

Ema57 

všechny recenze uživatele

Svižný Christian Clavier a svižná komedie, ve které nechybí situace, které si dělají srandu: z židovství a klišé o obchodování, z lesbické lásky, z černošské zarputilosti, z muslimství, z nordic - walkingu, z plivání na zem, z francouzského labužnictví, z Shakespeara, respektive z Othella. Vlastně docela odvážný film s milou a vlasteneckou pointou. Merci. Dobře jste nám to zase natočili! ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na dobrou francouzskou komedii, s inteligentně pojatým politicky nekorektním humorem, který svižně odráží momentální názorovou a emoční situaci v celé západní Evropě a všeho se mi dostalo. Příjemné pokračování, jemný humor střídá humor třeskutý, kouzelné minibojůvky na poli rodinném, taktické manévry pro blaho všech a do toho další svatba. Clavier tohle prostě umí. Sympatické tak, že nemám potřebu cokoli vytýkat. Scénka s Afgháncem a lopatou mě rozesmívá ještě teď. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Jen konstatuji. To snad ještě můžeme ne? Konstatovat...'' --- Konstatuji, že to bylo slabé. Výluh z jedničky skoro nestál za pousmání. Možná se už ani moc smát nechci, protože není čemu. Jedničku jsem viděl skoro před čtyřmi lety a od té doby mám na lecos o dost jiný názor. Na rozdíl od Frantíků. Ale ať si dál sní Francie svůj multikulti sen a točí si rozverné multietnické LGBT kýčovité komedie ač je v té krásné zemi už nemálo míst, kde by starousedlíci naopak (pokud tam ještě jsou) rádi zaplatili aby se novousedlíci zase vrátili do svých rodných zemí... Z filmu mne nejvíce zaujala krásná Elodie Fontan a jedna zásadní pravda a to že Omar Sy je oprvdu jen jeden. Dávám tedy za dvě lednice s grilem. * * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pro mne slabší než první díl. Kouzlo tématu se lehce vytrácí, ale i zde si režisér připravil pár zajímavých nápadů, zvratů a myšlenkových pochodů. Humor na mne zafungoval spíš zřídka ( věřím, že dabing by byl vtipnější než slovenské titulky). Preferuji spíš situační humor u Francie než dialogovku, takže za mne lehce nad průměrem. 65% ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, je to o dost slabší než jednička.. Ale to jsem očekávala, takže zklamaná nejsem. Dějová linka mě bavila, nenudila jsem se ani chvilku, celý film je provázen kvalitním humorem. Verneuilovi a jejich dcery a zeťové jsou moje srdcovka, takže bych klidně uvítala i trojku. Účel to splnilo a já jsem moc spokojená. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Keď letia hlavné postavy z Pekingu do Paríža, na záberoch je vidieť lietajúci Airbus A380, v ďalšom zábere však pristáva Boeing 777. (Babulik)
  • Na rozdíl od prvního filmu byl tento film natočen z části skutečně v Chinonu, kde žije rodina Verneuilů. (veronikajel)

Reklama

Reklama