Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney dohodí Tedovi slečnu, o které se všichni domnívají, že se živí nejstarším řemeslem... (TV Prima)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Think about it, this is perfect. A) -- it will make Robin insanely jealous... B) -- you get to have sex with her... And C) -- maybe by getting to know mary, you'll come to see that courtesans are people, too. And D) -- "b" all night long." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Mary the Paralegal" (Koncipientka Mary). Ted Mosby sa rozišiel s Victoriou a pohádal s Robin Scherbatskou. Je už päťdesiat sedem dní bez sexu. Barney Stinson mu dohodí sexi spoločníčku Mary, ktorá ho má sprevádzať na oslavu, kde má byť aj Robin. Chce v nej vyvolať žiarlivosť. Všetci vrátane Teda si však myslia, že Mary je prostitútka. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl mě moc nebral, ale o to víc jsem si užil devatenáctou epizodu, která byla nejen mocně vtipná, byla hlavně poučná. Předsudky jsou prostě špatné, až na ty podložené, kterých mám spoustu, ale zrovna tento byl krajně ošidný. Jak asi fungují ty americké soudní poroty, když běžně stačí jediná nepodložená informace, aby si člověk vytvořil naprosto nezávislý a zcela objektivní názor. Napsal bych, že miluju Barneyho, ale vzhledem k orientaci jeho představitele to radši vynechám. / Poučení: Nesuď podle drbů, pravdu najdeš jedině na internetu. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes to, že se Robin snažila všemožně zničit humor, tento díl dokonale zachránili všichni ostatní. V čele s Barneym a Marshallem. Celý koncept s koncipientkou byl naprosto dokonalý, zejména vyústění na konci dílu. Rozhodně se člověk měl čemu smát a nebýt Robin, bylo by to čistých pět. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Když Ted (Josh Radnor) a Mary (Erinn Bartlett) vystoupí z výtahu, tak vedle výtahu svítí šipka dolů. Správně by ale měla svítit šipka nahoru, protože jeli nahoru do pokoje. (SONY_)
  • Když se Ted (Josh Radnor) a Marshall (Jason Segel) koukají v televizi na Sandyho Riverse (Alexis Denisof), tak vlevo od televize leží porcelánový talířek a napravo jsou DVD. Když jde následně Ted pro kostýmy, tak místo talířku je zde něco jiného a DVD se také změní. (SONY_)

Reklama

Reklama