Reklama

Reklama

Království zombie - Série 1 (2019) (série)


Epizoda 2 (S01E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Princ Chang a Mu-yeong dorazí do Čijulhonu, kde udělají děsivý objev. Seo-bino vyprávění o tom, co viděla, prince Changa zvláštním způsobem zasáhne. (Netflix)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wau, začína sa to pekne rozbiehať. Sympatické postavy, pôsobivé postupné rozuzľovanie tajomstva, skvelá výprava, perfektná dobová atmosféra. Myslím, že z toho môže byť jeden z 30. najlepších seriálov roka. Rýchlo utekám na trojku. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V jednadvacátým století jsou přeživší hloupí, protože jsme prostě stádo debilů. Ve feudální Asii jsou hloupí, protože to vyžaduje neznalá doba, takže u nich se to dá chápat. Jenom jsou ty první konflikty se zombies hrozně blbě natočený. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dočkáme sa náznaku pôvodu zombie epidémie, ktorý je celkom rozumne a sympaticky odôvodnený. Malý krok dopredu oproti prvému dielu. Pekne sa na to pozerá, len keby sa tie epizódy tak nevliekli. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

45 minut jsem musel čekat než jsem se nasral a rozběhla se první “zombie”, tedy sprintbie (do té doby se prakticky nic nedělo). V Korea asi nic jiného než sprintbie nemá. Navíc jsem celkem nepochopil nastavení pravidel přeměny. Je to jako “po západu slunce” (viz sada mrtvol pod podlahou) nebo na počkání (královská garda)? Tohle nebude seriál pro mě… ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chapeme. Vtedy uzavrete pitevne neboli. :) Tato epizoda s tymi afektovanymi hereckymi vykonmi bola az komedialna. Ale aspon sa dej niekam posunul. Na riadnu "epidemiu" je zavarene. :) Potesilo i vysvetlenie, preco kral este zije. Samozrejme, konkubina najskor musi porodit hehe. Politika. Ale zoci-voci tomu, co maju v palaci nie moc uveritelna. Prekvapenim pre mna bolo, ze princatko nebol s tym ceremonialnym mecikom uplne marny. Inak, kventinka sposobi pacienta "zero"?  45% ()

Reklama

Reklama