Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney je k smrti zvědavý, jestli budou mít Lily a Marshall holku, nebo kluka. A Ted se rozhodne, že před nadcházejícím rande nepodnikne obvyklý internetový průzkum dotyčné... (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi dost zvláštní, že jediným, kdo držel díl alespoň trochu nad hladinou odpadní vody, byl Kevin v podání Kala Penna. Děj šesté epizody byl jinak úplně o výsledném produktu intenzivního snažení trávící soustavy. Dějová linie, která se zabývala tajemstvím kolem pohlaví budoucího dítěte, byla snesitelná jen díky Kevinovi; ta Tedova byla zoufalá jako obvykle. / Poučení: Nebuď patetickým debilem. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Mystery vs. History" (Tajomstvo a minulosť). Marshall a Lily dostali od gynekologičky obálku v ktorej je pohlavie ich budúceho potomka. Oni však nechcú vedieť, či to bude chlapec alebo dievča. Rozhodnú sa, že obálku neotvoria. Robin Scherbatska a Barney Stinson prelustrujú novú známosť Teda Mosbyho. Robinin priateľ psychológ diagnostikuje ju a jej priateľov. ***** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama