Reklama

Reklama

Devítiletý Sheldon Cooper je malý genius a v životě to nemá lehké. Sestru Missy štve, starší bratr Georgie ho přímo nenávidí a jeho otec někdy bývá na rozpacích, jak se k němu má chovat. Ale maminka ho bezvýhradně miluje. Hned první den školy Sheldon naštve spolužáky, protože jim vytkne, že porušují pravidla vzhledu a odívání. Pak znechutí všechny učitele, když odhalí jejich slabiny. Pouze učitelka hudební výchovy s úžasem zjistí, že má absolutní sluch. Škola by se ho nejraději zbavila, ale rodiče nemají jinou volbu, na soukromou školu nemají peníze. (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Kdo čekal nějakou extra zábavu byl blázen. Všichni jsme věděli (teda aspoň v to doufám), že se bude jednat o slušný flashback do auťákovy minulosti. Je tu pár vtipných scén, ale tím, že je většina humoru soustředěna zatím právě na Sheldona, tak se potenciál příliš neprojevil. Nijak mě to extra neuchvátilo, ale ani neurazilo. Určitě tenhle nenápadnej seroš nezatratím po pilotním dílu. Psychor by měl psát kurzívou, protože píše furt to stejné a čte si to jen někdo, kdo to nečte. Kdyby tu byly hororové prvky, má to od něj 5*. :D ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

čakal som, aspoň podla traileru, že to bude maximálne jedna, čiže som relatívne prekvapený. Nie je to zlé, očakával som, že pilot bude stavať len na už použité TBBT vtípky, ale prišli aj s niečím svojím. Napriek tomu neočakávam, že bude mať seriál nejakú dlhú existenciu, z takého námetu sa nedá čerpat dlho... ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu jsem byl přesvědčen o tom, že Pilot je tak jediné, co z tohodle spin-offu snesu, jenomže ono je to celkově tak krásný a dojemný, že asi budu pokračovat. Začátek boží, závěr taky..jenom na toho představitele mladého Sheldona z Big Little Lies si budu muset zvyknout, ale s tím se holt asi počítá, když všichni známe dospělého Sheldona. :D ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad Big Bang Theory ale tomuto spin-offu som neveril odkedy ho oznamili a po pilote stale nevidim potencial pre serial. Ma to byt sitcom ale vôbec to nie je vtipne. Ani raz som sa nezasmial. Samotne postavy tiez nie su zaujimave a ten maly Sheldon je doslova neznesitelny. Potesi snad len mnozstvo detailov, ktore spominali Big Bang Theory, ale na nich sa serial postavit neda. Dalsie diely vynecham. Sarial ma nadej uspiet len ak by sa uplne odprostil od naväznosti na Big Bang Theory a vydal sa svojou vlastnou a ovela vtipnejsou cestou. Zatial tu humor uplne absentuje. 4/10. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Young Sheldon je promarněnou šancí na nový komediální hit, který se neuvěřitelně okatě a bez tvůrčí vášně snaží nalákat část divácké základny seriálu Teorie velkého třesku, avšak bez toho aniž by nabízel cokoliv neviděného, invenčního nebo alespoň vzdáleně zábavného. Radši si pusťte starší vámi zapomenuté díly TBBT a tohle vynechte. Průměrných sitcomů už bylo natočeno nespočet a tento je bez okolků jedním z nich. Více v mých kompletních prvních dojmech na webu Fandíme Seriálům nebo se můžete podívat na mé souhrnné video o 10 seriálech tohoto podzimu, o Young Sheldon mluvím od 30. minuty. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama