foto

Lance Barber

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Buster's Mal Heart
2013 Timms Valley (TV film)
2006 Lather Effect, The
Nominace na Oscara
2005 Godfather of Green Bay, The
2003 Bad Meat
Patching Cabbage
2002 Jako Mike

TV seriály

2017 Young Sheldon (TV seriál)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
2014 Masters of Sex (TV seriál)
One for the Money, Two for the Show (S02E11)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kouzelnický kodex 2/2 (S07E24)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Speckermanova repríza (S05E11)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
Holky - přerušení (S01E07)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)
LOL (S01E05)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
2004 Faking the Video (TV seriál)
2003 On the Spot (TV seriál)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)

Dokumentární

2001 Confetti Brothers, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace