foto

Lance Barber

  • nar. 29.6.1973 (45 let)
    Battle Creek, Michigan, USA

Biografie

Lance Barber se již v 7 letech toužil stát se hercem poté, co zhlédl divadelní představení „Grease“ v divadle Barn. Studoval na Pennfieldské střední škole do roku 1991. Po ročním angažmá v Divadle Barn se spolu Jennifer Garner přestěhoval do Chicaga, v němž strávil pět let. Zahrál si v improvizační komedii „The Second City“.

Poté se přestěhoval do Los Angeles a v roce 2003 dostal první televizní roli v seriálu On the Spot. V roce 2005 si zahrál v seriálu televize HBO Návrat na výsluní, v němž hrála hlavní roli televizní spisovatelky Paulie G. Lisa Kudrow. V roce 2010 si zahrál vedlejší roli v seriálu Strážce pořádku. Dále si vedlejší role zahrál v seriálech Jak jsem poznal vaši matku, Gilmorova děvčata, Californication, Můj přítel Monk a Tři kluci a nemluvně.

Nejvýznamnější vedlejší role se dočkal v seriálu Teorie velkého třesku v roli Jimmyho Speckermana, který na střední škole šikanoval Leonarda Hofstadtera. Od roku 2017 jsme ho mohli vidět poprvé v jedné z hlavních rolí seriálu Malý Sheldon. V seriálu Malý Sheldon hraje Sheldonova otce George Coopera St. V jednom rozhovoru zmínil, že někteří fanoušci byli překvapeni, že si zahrál ve dvou souvisejících seriálech. V každém z nich hrál jinou roli.

Od roku 2014 žije v Los Angeles s manželkou, která je šéfkuchařka a mají spolu dvě děti.

Tomáš "TomasSlach" Slach

Herecká filmografie

Filmy

2016 Buster's Mal Heart
2013 Timms Valley (TV film)
2006 Lather Effect, The
Nominace na Oscara
2005 The Godfather of Green Bay
2004 Bad Meat
2003 Patching Cabbage
2002 Jako Mike

TV seriály

2019 Malý Sheldon (TV seriál)
A Swedish Science Thing and the Equation for Toast (S02E22)
A Broken Heart and a Crock Monster (S02E21)
A Proposal and a Popsicle Stick Cross (S02E20)
další epizody (12)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Zakrnělé dětství a luxusní konzerva oříšků (S02E10)
Rodinná dynamika a Pontiac Fiero (S02E09)
8-bitová princezna a génius na píchlá kola (S02E08)
další epizody (23)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
VHS reminiscence (S12E10)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Kirk, Spock a tříselná kíla (S01E09)
Mys Canaveral, Shrodingerova kočka a vlasy Cyndi Lauper (S01E08)
Bůček, vúdú a tajný závod (S01E07)
další epizody (9)
Black-ish (TV seriál)
Good Dre Hunting (S03E13)
2016 Black-ish (TV seriál)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Předstírání (TV seriál)
Up in Flames (S03E10)
Third Wheels (S03E05)
Jagged Little Heart (S03E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
2015 Předstírání (TV seriál)
Faking It... Again (S02E16)
2014 Předstírání (TV seriál)
Busted (S02E10)
Zen and the Art of Pageantry (S02E08)
Know Thy Selfie (S01E04)
další epizody (4)
Mystérium sexu (TV seriál)
Show za všechny prachy (S02E11)
Bobovy burgery (TV seriál)
Uncle Teddy (S04E14)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
Valerie Faces the Critics (S02E07)
Valerie Cooks in the Desert (S02E06)
další epizody (8)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Control (S03E07)
2012 The Soul Man (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kouzelnický kodex 2/2 (S07E24)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Purple Hearts (S02E10)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Speckermanova repríza (S05E11)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
Tara a její svět (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E03)
Trouble Junction (S02E02)
Chirurgové (TV seriál)
Sebevražda nebolí (S06E18)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je někdo jiný (S08E04)
2007 Californication (TV seriál)
Holky - přerušení (S01E07)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)
LOL (S01E05)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13)
Valerie Shines Under Stress (S01E12)
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11)
další epizody (12)
Joey (TV seriál)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
2004 Faking the Video (TV seriál)
2003 On the Spot (TV seriál)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)
Pohotovost (TV seriál)
Nový začátek (S08E05)

Dokumentární

2001 Confetti Brothers, The

Host

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace