foto

Melissa Tang

  • nar. 7.5.1985 (32 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Volební výsledky
2013 Smrtonosná past: Opět v akci
To My Future Assistant (TV film)
2010 Začátky
2009 Absolventka

TV seriály

2017 Young Sheldon (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Oscilace kolem rozchodů (S09E02)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Bez Kodexu (S09E04)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Nick se vrací (S01E23)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Inside (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace