foto

Melissa Tang

  • nar. 7.5.1985 (35 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Volební výsledky
2013 Smrtonosná past: Opět v akci
To My Future Assistant (TV film)
2010 Začátky
2009 Absolventka

TV seriály

2020 Briarpatch (TV seriál)
Magnum P.I. (TV seriál)
Desperate Measures (S02E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ihea 'oe i ka wa a ka ua e loku ana? (S10E12)
2019 Odhalení (TV seriál)
Stay Inside (E04)
Malý Sheldon (TV seriál)
Albert Einstein a příběh o jiné Mary (S02E17)
2018 Kominského metoda (TV seriál)
Kapitola 8: Přichází vdova (S01E08)
Kapitola 7: Je utvořen závazek (S01E07)
Kapitola 6: Dcera se detoxikuje (S01E06)
další epizody (8)
2017 9JKL (TV seriál)
Set Visit (E11)
Malý Sheldon (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Útěk (S04E09)
Pomsta (S04E06)
2015 Extant (TV seriál)
Ti druzí (S02E07)
Evoluce (S02E06)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Oscilace kolem rozchodů (S09E02)
2014 Máma (TV seriál)
Forged Resumes and the Recommended Dosage (S02E04)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21)
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Bez Kodexu (S09E04)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Nick se vrací (S01E23)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Problém v hlavě (S02E09)
Inside (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dlouhý míč (S10E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevidět zločin (S01E12)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sacrifice (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky