Reklama

Reklama

Žádná volba

  • Česko Paradox (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hongkongský policista Lee (Louis Koo) se nepohodne se svou dcerou Wing-čch' a ta odletí za kamarádkou Jenny do Thajska. Po pár dnech Jenny Leeovi zavolá, že Wing-čch' zmizela. Lee přiletí do Thajska a společně s pattajskými policisty Čchuejem (Yue Wu) a Takem (Tony Jaa) se pouští do pátrání po své dceři. (LangiJ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Smutné zistenie, ani Samo Hung nie je úplne vo forme a strihá tu akciu viac, ako by sa na Hong Kong patrilo. Mňa to inač celý čas dosť bavilo (detektívna časť, sic bez prekvapenia, ale plne funkčná), ale záver bol taký nejaký rozpatlaný a zanechal pachuť nedotiahnutého. Že si to požičalo značku SPL mi príde úplne odveci. 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování úspěšné Hongkongské série SPL je za mnou, ale tentokrát nejsem až tak unešen. Druhý díl nepřekonaný, jelikož sestava Jacky Wu, Tony Jaa a Max Zhang je prostě někde jinde a příběhově mi přišel druhý díl zajímavější a zábavnější. Tony Jaa zde má málo prostoru vlastně si zde ukradne jen jednu akční scénu, což zamrzí, zbytek zůstává na Louis Koo, který sice překvapil, že vůbec něco ovládá,jelikož doposud nic moc nepředvedl, ale spíš mě zaujal Yue Wu v roli policisty, který kung-fu ovládá špičkově. Super je i záporák, který sice otřesně hraje, ale v souboji je slušné hovado. Akční scény jsou zde jen tři, z toho dvě velké, jedna uprostřed s Tonym, která je parádní a závěrečné 20 minutové finále se sekáčkama, které bylo taky perfektní, ale do historie se však zřejmě nezapíše. Vizuálně fajn, příběhově zbytečně roztahané, akce je skvělá, dynamická, drsná i přehledná, ale není ji bohužel tolik. Headshot a Wolf Warrior 2 se mi letos líbilo více, ale pořád slušná martial arts mlátička, která je daleko napřed před USA. 80% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $79,226,000▐ Až nečakane sa tu hrá na vážnu notu, dejovo pútavé, nie je to len o nejak pomste, či hľadaní unesenej, má to širšie rozvinuté pozadie a prevažne to dejovo neprehráva, neutápa sa, drží to pokope. Dokonca aj akčná vložka, ktorá má riadny ráz sa tu dá v rámci prevedenia zniesť a až tak nevyčnieva, slušný priemer. Tony Jaa sa tu samozrejme opäť zaskvel svojou bojovou technikou. /60%/ ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Trošku neoptimických 96 hodin. Sha po lang po třetí. Wilson Yip dostal zpátky do rukou svou práci a neutrhl se ze řetězu jako tvůrci dvojky. Vyhraněné scény, kde se mi opravdu svíral žaludek to vše pod napětím, jestli se podaří zachránit otci svou dceru. Skvělá akce, ale pořád je to nižší level než ong-bak 1 a 2 či Zátahy 1 a 2. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Třetí díl SPL série, který ovšem s předchozími nijak nesouvisí. Z obsazení dvojky zůstal (asi) jen Louis Koo a Tony Jaa. Lojzík se ale tentokrát postaví na stranu dobra a hledá v Thajsku svou pohřešovanou dceru. Toník bohužel jen přicmrndává v menší roli policisty, což je škoda. Moc prostoru k předvedení nedostal. Většina bitek tak zůstala na Yuem Wu a Lojzovi, který mě svým výkonem překvapil. Většinou se ve filmech ohání zbraní, ale tady předvedl i bojové umění. Konečně je to film z HK, který se mi fakt líbil. Akčňáky jim prostě jdou. Přeloženo. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v thajském Bangkoku. (Yardak)

Reklama

Reklama