Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

První mise na Mars s lidskou posádkou se nyní blíží k rudé planetě. Posádku tvoří špičkoví vědci a mladá psychiatrička, která odpovídá za jejich duševní zdraví. Ale těsně před přistáním se něco pokazí. (Filmbox)

Recenze uživatele DoubleJack k tomuto seriálu (2)

Mise Odysseus (2017) 

Pár zajímavých nápadů by tam bylo, ale celé to shazují nepřesvědčivé herecké výkony, nedostatečná výprava a především odfláknutý scénář. Postavy rády mění charakter mezi jednotlivými dvacetiminutovkami a ne vždycky to jako celek dává úplně smysl. Proto to nakonec na mě působilo vše až zbytečně lacině a nejsem si úplně jistý, zda to za ten strávený čas stálo. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série jede v zažitých kolejích, takže věřím, že fanoušek první řady najde přesně to, co hledá. I zde je však cítit laciný feeling a dialogy jsou bohužel fušérsky odvedené. Výrazně se ubralo z tempa děje, takže postavy mají více prostoru pro vývoj, ale u některých je to spíše na škodu. Některé linky jsou nudné a pro vývoj seriálu zbytečné. Na druhou stranu bylo příjemné vidět posun mytologie světa, v níž rezonuje inspirace Arturem C. Clarkem. ()

Reklama

Reklama