Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Filmu by primárně pomohla lepší kamera. Za tu bych utratil více než za sice příjemné, ale zbytečné Čtvrtníčkovo cameo. Navíc Nohovi moc nejsem schopný věřit jeho bezďáctví s čerstvě umytými vlasy, který svítí jak prdel bělošky v černošském  pornu. Na debut je to docela dobré. V celku originální doplnění horor žánru, jenže postupem času se v celku jasný film, začne zbytečně zamotávat sám do sebe skoky mezi scénami a jinými vychytávkami. Ten samotný film volá do lesa  nebo do jámy, že je to béčko. Dobře pro něj.  Ale je to béčko. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že u nás jde natočit nějakou žánrovku za asi celkem málo peněz, o níž se dá říct, že má určité kvality, ačkoliv spíš jen jako satira. V principu to ale nepřináší vůbec nic nového. Vzpomněl jsem si hned na dva americké béčkové filmy z roků 1959 a 1960, které mají totožnou premisu. Češi prostě ve své nevyvinuté žánrové kinematografii dneska přichází s něčím, co frčelo v zahraničí před šesti dekádami. Možná to mohlo být daleko lepší - humoru je strašně málo, nějaké části filmu bych osekal a vynechal bych to audio „sexy našeptávání Tiffany“, které bylo fakt hrozně laciné a na facku. Nechci navyšovat hodnocení jen kvůli tomu, že je to z Česka a zároveň OK, takže za mě takových 50% (což je na současné české filmy ještě chvála). V rámci naší kinematografie je to zajímavý krok stranou, v rámci světové kinematografie je to „s křížkem po funuse“ a fungovat to může jen jako výpověď o nižších sociálních vrstvách společnosti. Mimochodem, proč Tiffany a ne třeba Taťána? Odehrává se to v Čechách a Audrey Hepburn jsem si v obsazení nevšiml. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Nenásytná Tiffany" je celovečerný debut mladého českého režiséra Andyho Fehu. Natočil ho v roku 2015 podľa vlastného scénara. Musím priznať, že napriek nízkemu rozpočtu a poloamatérskemu vizuálu som sa dokázal ponoriť do deja a vychutnal som si príbeh o kopaní pokladu. Zaujalo ma to a i pobavilo. Hodne ku tomu prispel aj herecký výkon Leoša Nohu, ktorý stvárnil hlavnú úlohu. Režisér Andy Fehu ma svojou kreatívnou prácou oslovil. Som zvedavý na jeho ďalší film. **** ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Je to dost složité hodnotit. Jedná se o poloamatérský film, ale zase je tam Leoš Noha a chviličku i Čtvrtníček. Určitě dávám body za originalitu a za nečeský nápad. Je to zábavné a celkem to utíká. Celou dobu si řákám, že je to super kousek, ale potom přijde posledních 10 minut. Ty poslední minuty byly zpackané, to mi nikdo nevymluví. A kořenová Tiffany? To byl vtip. To tam vůbec nemuselo být. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Herecky je to příjemné (hlavně Čtvrtníček se ukázal v neobvykle civilní poloze). Scénář je OK. Námět kapánek jednodušší. Režie bez zádrhelů... Vše v normě, vše funguje a přesto je to trochu nuda. Ve výsledku je to taková klasická pohádková moralitka o nenasytnosti a chamtivosti která mě určitě neurazila, ale ani nenadchla.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama