Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

When We First Met jsem bral jako další podprůměrnou romantickou komedii od Netlixu, takže jsem zhlédnutí odkládal celé ty tři roky, co je film na světě. Musím ale přiznat, že jsem se spletl, a ač je film z pohledu romantické komedie poměrně standardní a ničeho extra zvláštního se nedočkáte, některé vtipy jsou fakt dobré, zápletka opakování jednoho dne nepůsobí lacině a celkově film zahřeje u srdíčka :) A Adama Devinea mám rád čím dál tím více, doufám, že ho uvidím častěji. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nesympatický a uječený hlavní hrdina, který vždy řekne víc, než by měl, balí v časové smyčce nejatraktivnější béčkovou herečku dneška, a já mu navzdory všem očividným indiciím začínám po chvíli fandit. Jednak je to asi dáno tím, že při přenášení mého šarmu na zástupce opačného pohlaví jsem sám zralý na nespočet resetujících opatření, jednak ale i tím, že koncept spirály je stále ještě docela osvěžující a tvůrci ho dokáží docela sympaticky vytěžit. Je to sice pořád mnohem víc pro puberťáky a na vypnutí mozku, než aby to dokázalo přinést hodnotné morální prozření ve stylu Na hromnice o den více, ale pro absenci jakýchkoli vyloženě trapných scén a vulgarit a pro snahu nezůstat u únavné repetitivnosti proti tomu nemůžu nic dramatického namítat. A navíc pozor, v pěkně rozvinuté vedlejší roli tu září Shelley Hennig, která Alexandře možná i ukradla korunku za nejpřirozenější sexappeal. 65% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na čosi jednoduché, nenáročné, pri čom si váš mozog zaručene oddýchne a nebudú vám prekážať ani ohrané klišé? V tom prípade fajn. Na nedeľné popoludnie ide o film ako vyšitý. Pokiaľ ale túžite po výnimočnej komédii, množstve zábavy, hlbokej romantickej story, vedzte, že nič také sa nedostaví. 5/10 ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Prijemna oddychovka, kde velmi zalezi na tom, zda-li vam vadi/nevadi Robbie Amell, ktery je na kazdem zaberu kamery. Hezke poselstvi a pribeh jako takovy, ikdyz neoslni. Behem filmu se nekonaji zadne salvy smichu, je zde prijemna hlavni herecka, prijemna herecka ve vedlejsi roli (Shelley Hennig), neodehrava se prehnana romantika a nedostavuji se zadne pocity studu/trapnosti behem sledovani filmu (coz v posledni dobe u podobnych filmu, je temer zazrak). 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, co jsem si to sakra pustil za hovadinu, ovšem posléze jsem se začal poměrně dobře bavit a dokonce jsem se hezky zasmál, což se mi u nových komedií ne vždy stává. S Adamem DeVine stále máme nevyrovnaný vztah, ale minimálně v tomto filmu mi jednak nevadil a celkem jsem mu tu jeho roli věřil. Pokud se vyprofiluje v takového herce a nebude jenom dělat humory, tak budeme do budoucna kamarádi. A Alexa má sice velký prsa, ale co se týče hereckého talentu a určité přirozenosti si ještě musím pustit pár filmů pro objasnění, co si o ní vlastně myslím. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama