Reklama

Reklama

Nová šance

  • USA The Bachelors (více)
Trailer 1

Po manželčině smrti se Bill Ponder (J.K. Simmons) odstěhuje spolu se svým sedmnáctiletým synem Wesem (Josh Wiggins) z rodného městečka do velkoměsta, kde chtějí zkusit začít znovu. Zatímco se snaží přizpůsobit novému životu a hledají způsob, jak se vypořádat s minulostí, oba najdou útěchu v novém vztahu. Wess potká Lacy (Odeya Rush), introvertní, ale divokou dívku, a propadne kouzlu její tajemné osobnosti. Bill se seznámí s Carine (Julie Delpy), soucitnou a elegantní učitelkou, jejíž žalostná minulost rezonuje s tou jeho. Když jsou jejich vztahy vystaveny zkoušce, Bill a Wes se vzájemně odcizí, aby se posléze zase sblížili, zatímco v průběhu nové životní etapy poznávají své skutečné já. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

Lofiodtahar 

všechny recenze uživatele

Něco o filmu je tu napsáno velice hezky a zbytek mne nezajímá. V každém případě dávám čtyři hvězdy. Dal bych pět ale kvůli pár drobnostem nemůžu. I tak je to opravdu skvělý film který připomene to co člověk prožil a sám musel bojovat aby se z toho oklepal. Připomene že není dobré se trápit i když nikdy nesmíš zapomenout. Velmi hezké podání! ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je to taková klasická oddechovka/vztahové drama, jakých už bylo natočeno nespočet, ale přesto jsem vydržel až do konce. A je to hlavně proto, že J.K. Simmons a zbytek hereckého obsazení odvedli dobrou práci. A i přes snadné zaškatulkování tohoto snímku do kolonky "občas trochu komedie a občas slzopudné drama" jsem měl příjemný pocit, že minimálně průběh nebyl úplně tuctový, i když film nevyhnutelně směřoval k očekávanému konci. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Otec a syn se jen velmi těžce vyrovnávají ze smrti milované manželky a matky. Překvapivě to jde lépe mladému Wessovi, než až příliš zamilovanému Billovi. Z kraje jsem si myslel, že to zas bude nějaká připitomělá "hájskůl", no a částečně to tak bylo. Naštěstí se pak z toho vyklubala docela kultivovaná a neurážející podívaná s dramatickou zápletkou ke konci filmu. Rozhodně to však nemusím vidět dvakrát. Potěšila účast Julie Delpy, někdejší Céline z Linklaterovy výborné a po devíti letech vždy natočené romantické trilogie. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

J.K. Simmonse moc nemusím, ale tady je skvělý. Příběh muže, který se nemohl smířit se smrtí milované manželky, až málem pohřbil i svého syna. Výborná je Julie Delphy (Před soumrakem atd.) a sedla mi i mladá Izraelka Odeya Rush. Je docela podobná Mile Kunis, PODRUHÉ 3-2-24 stále nadprůměr. Kdyby mi bylo 16 , chtěl bych chodit s takovou kočkou, jako je Lacy. Aktuálně by ani Carine nebyla k zahození :) ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Příjemná nezávislárna s takovou tou lidskou atmosférou, kterou podobné filmy musí mít, aby byly fakt dobré. Herci do jednoho skvělí, hodně potěšila Julie Delpy, kterou přece jen zas tak vidět není.. btw čtvrtý film s Odyeyou Rush za posl 6? týdnů, který jsem viděl, a už konečně chápu, co na ni všichni vidí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo modré barvy, které se objeví ve filmu, je kabriolet Ford Mustang Mach 1 z roku 1971. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. června 2017 na filmové festivalu v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama