Reklama

Reklama

Nová šance

  • USA The Bachelors (více)
Trailer 1

Po manželčině smrti se Bill Ponder (J.K. Simmons) odstěhuje spolu se svým sedmnáctiletým synem Wesem (Josh Wiggins) z rodného městečka do velkoměsta, kde chtějí zkusit začít znovu. Zatímco se snaží přizpůsobit novému životu a hledají způsob, jak se vypořádat s minulostí, oba najdou útěchu v novém vztahu. Wess potká Lacy (Odeya Rush), introvertní, ale divokou dívku, a propadne kouzlu její tajemné osobnosti. Bill se seznámí s Carine (Julie Delpy), soucitnou a elegantní učitelkou, jejíž žalostná minulost rezonuje s tou jeho. Když jsou jejich vztahy vystaveny zkoušce, Bill a Wes se vzájemně odcizí, aby se posléze zase sblížili, zatímco v průběhu nové životní etapy poznávají své skutečné já. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je to taková klasická oddechovka/vztahové drama, jakých už bylo natočeno nespočet, ale přesto jsem vydržel až do konce. A je to hlavně proto, že J.K. Simmons a zbytek hereckého obsazení odvedli dobrou práci. A i přes snadné zaškatulkování tohoto snímku do kolonky "občas trochu komedie a občas slzopudné drama" jsem měl příjemný pocit, že minimálně průběh nebyl úplně tuctový, i když film nevyhnutelně směřoval k očekávanému konci. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

TENTO KOMENTÁR JE FRUSTROVANÝ a MôŽE VÁS POHORŠIŤ!!! Strašne som sa na Bachelors a Odeyu Rush tešil. Bol som si istý, že sa mi film bude páčiť a po dlhom čase mu dám 100%. Strašne ma nasral fakt, že som dostal obmedzenú žánrovú škatuľku, kde si chce časť protagonistov hodiť mašľu, zatiaľčo jeden mal sex, hoci ho nechcel a druhý ho zas nemal, hoci ho chcel. Áno ľudia tam mali vážne problémy a nechcem ich bagatelizovať, ale ja som dúfal v krásny pozitívny film. On v konečnom dôsledku je na konci pozitívny, ale pozeral som sa na hodiny asi každú minútu, ako som chcel, aby tá žuvačka už skončila. Predtým som videl na Luxe reláciu o tom, prečo je masturbácia hriech. Celý film mi hlodala v hlave idea, že keby sa hlavní hrdinovia filmu pravidelne, z čisto medicínskych dôvodov sebaukájali, svet by im hneď pripadal krajší. Laskavý čtenář, ať promine. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Otec a syn se jen velmi těžce vyrovnávají ze smrti milované manželky a matky. Překvapivě to jde lépe mladému Wessovi, než až příliš zamilovanému Billovi. Z kraje jsem si myslel, že to zas bude nějaká připitomělá "hájskůl", no a částečně to tak bylo. Naštěstí se pak z toho vyklubala docela kultivovaná a neurážející podívaná s dramatickou zápletkou ke konci filmu. Rozhodně to však nemusím vidět dvakrát. Potěšila účast Julie Delpy, někdejší Céline z Linklaterovy výborné a po devíti letech vždy natočené romantické trilogie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když Vám z kraje sednou herci, tak dobře, můžete si připsat jednu hvězdičku. Pokud na nich ale vůbec nic nevidíte a na film koukáte jen z čisté otupělosti přepnout kanál, tak zůstaňte u tří a podle stupně nasranosti postupně klesejte. Průměrný americký drama, kterých je tuna. A J.K. Simmons a Julie Delpy se svojí francouzštinou to nezachránila. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Kurt Voelker v živote nebehal, inak by do úlohy bežcov neobsadil nebežcov a neopomenul tak fakt, že hlavný nebežec Wes by s takou technikou nikdy nevyhral (ibaže by bol reinkarnáciou Emila Zátopka) a v takom hovadskom vedre by prvé, čo by urobil po dobehnutí bolo, omdlel, alebo keby nie, ihned' by sa domáhal vody! Inak sa mi film celkom páčil. Taká príjemná jednohubka po poobednej šichte pred spaním ideálna. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. června 2017 na filmové festivalu v Los Angeles. (ČSFD)
  • Vozidlo modré barvy, které se objeví ve filmu, je kabriolet Ford Mustang Mach 1 z roku 1971. (ČSFD)

Reklama

Reklama