Reklama

Reklama

Kacugeki: Tóken ranbu

(seriál)
  • Japonsko 活撃/刀剣乱舞 (více)
Trailer 1

Epizody(13)

Obsahy(1)

Píše se rok 1863. Éra samuraiů se nezastavitelně chýlí ke konci a Japonsko je zachváceno válkou mezi stoupenci šógunátu a jeho zarytými odpůrci. Zájem historiků z daleké budoucnosti je ovšem úplně odlišný, a tak vyšlou časem zpět armádu, která má za úkol alternovat chod minulosti. Proti této kalamitě se postaví dvojice mečů; duchů, kteří jsou reinkarnováni do lidské podoby z legendárních zbraní. Duchaplný Horikawa a horlivý Izuminokami jsou jedinými nadějemi, které mohou nezvané hosty z budoucnosti zastavit a tím uchránit tu "pravou minulost". (Scalpelexis)

(více)

Recenze (2)

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nic extra, ovšem musím tomu připočíst několik kladů. 1) Jména podle slavných japonských mečů plus něco málo o jejich vlastnících 2) Historické informace a jejich přesnost 3) čupr bišíci xD Popravdě mě ty jejich jména zezačátku trochu rozčilovaly...Izuminokami-sama tady Mutsunokami-dono támhle..než by to dořekl pravděpodobně by bylo po něm. Po zjištění z čeho to vlastně plyne mi ale sklaplo. Vlastně je to vynikající...vzdělávání formou anime! Odteď víme, že Izuminokami Kanesada a Horikawa Kunihiro patřily slavnému lídru shinsengumi Hijikata Toshizou..atd. V tomto směru opravdu obohacující. Co se však příběhu jako takového týče, velmi slabé. Dá se říct i nudné a v podstatě bez nápadu. Něco na tento způsob jsem myslím už viděla. Takže 3* ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Studio Ufotable sice zase dokázalo naservírovat vizuálně podmanivou věc a když se zrovna bojuje tak se na to i docela dobře dívá. Přesto si nemůžu pomoct, ale přijde mi to naprosto nudné, vzhledem k tématu naprosto nezajímavé a ze všech těch pánů si nedokážu vybrat kdo mě nezajímá víc. Čekal jsem nějaké drama, rozpracování myšlenek o změnách v minulosti a jak to ovlivní současnost, budoucnost, nebo prostě alespoň něco. Dostávám ale jen partu nezajímavých bishíků, co se potuluje po světě, v každém díle narazí na nějaké ty nepřátele, aby se mohlo bojovat a jinak se jen povídá naprosto o ničem. Kdyby alespoň ti pánové byli sympatické osobnosti jako třeba parta v Saiyuki Reload Blast, ale tihle mě jen nudí... No a tak mě to nebaví a co hůř, tak mě to i štve, že je takový animační potenciál plýtván na takovou nudnou blbost. Drop v polovině 4. dílu a 4/10 - hlavně za tu animaci. ()

Reklama

Reklama