foto

Daisuke Sakaguči

  • nar. 11.10.1973 (47 let)
    Kašiwazaki, prefektura Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gintama
Jowamuši Pedal: Spare Bike
2014 Gintama
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
2012 Asura
Meitantei Conan: Excalibur no kiseki
2011 VitaminX Addiction
2010 Gekidžóban 3D Atašinči: Džónecu no čó čónórjoku haha daibósó
Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Clannad After Story: Mō hitotsu no sekai, Kyō hen
Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus – Čókoku no džikú e
Pikachu no kirakira daisósaku!
Tokimeki Memorial 4: Original Animation - Hajimari no Finder
Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
2008 Clannad: Mō hitotsu no sekai, Tomoyo hen
Eiga! Tamagočči učú iči Happy na monogatari!?
Pikachu kóri no daibóken
Pokémon: Giratina a strážce nebe
2007 .hack//G.U. Returner
Gekidžóban Aquarion
Gekidžóban Clannad
Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
Pikachu tanken Club
Pokettomonsuta daiyamondo & Paru diaruga VS Parukia VS Dakurai
Prázdniny s vodníčkem Kúem
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Paprika
2005 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
One Piece: Omatsuri danshaku to himitsu no shima
2004 Dai Jamato Zero gó
2003 Eiga Atashin'chi
Sabumarin Nana Maru Nana Āru
2002 Eččan no Sensó
Palme no ki
2001 Pocket Monsters Crystal: Raikou ikazuči no densecu (TV film)
1999 Socugjó M: Oretači no carnival
1997 Field ni sojogu kaze
1996 Kakugo no susume
Marriage
1986 Šónan bakusózoku

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
En'en no šóbótai (TV seriál)
RobiHači (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
Waga koromode wa cuju ni nure cucu (S03E17)
2018 Bakucuri Bar Hunter (TV seriál)
Hoši no šima no njanko (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
悪役にもやっていい事と悪いことがある / 銀魂終わる終わる詐欺裁判 (S07E26)
くわっ (S07E25)
Sukui (S07E24)
další epizody (26)
2017 Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Seikai suru Kado (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
Gintama (TV seriál)
Shugorei mo Tamashii no Ichibu (S06E13)
Kami Gee to Kuso Gee wa Kamihitoe / Megane wa Tamashii no Ichibu (S06E12)
Aidoru no kunshō (S06E11)
další epizody (25)
2016 Crayon Šin-čan gaiden: Alien vs. Šinnosuke (TV seriál)
Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
God Eater (TV seriál)
Renge (E13)
Daiiči butai (E12)
Meteorite (E11)
další epizody (4)
World Trigger (TV seriál)
Giev to Charon (E62)
Šindžicu to uso (E61)
Gintama (TV seriál)
Saraba Shinsengumi (S04E51)
Nobume (S04E50)
Gou (S04E49)
další epizody (13)
2015 Dimension W (TV seriál)
Dóšitemo eto ni hairitai (TV seriál)
God Eater (TV seriál)
Sóma Schicksal (E09)
Tačibana Sakuja (E08)
Hokorobi (E07)
další epizody (8)
Kekkai sensen (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
Futacu no black trigger (E59)
Toraware no Osamu (E58)
Xeno to Lilith (E57)
další epizody (11)
Gintama (TV seriál)
Saigo no go-nin (S04E38)
Shinobi no Tamashī (S04E37)
Shinobi no Kuni (S04E36)
další epizody (38)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Kamigami no asobi (TV seriál)
Rešša sentai Tokkjúdžá (TV seriál)
Šónen harivoddo: Holly Stage for 49 (TV seriál)
2013 Danball Senki Wars (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
Tanken Driland: 1000nen no mahó (TV seriál)
Transformers: Go! (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Doggu Fūdo wa Mitame Yori Aji ga Usui (S03E13)
Sake to Gasorin to Egao to Namida (S03E12)
Futari no Aniki (S03E11)
další epizody (9)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Battle Spirits: Sword Eyes (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Tómawari suru Hina (E22)
Tezukuri chocolate džiken (E21)
Akimašite omedetó (E20)
další epizody (22)
Mojašimon Returns (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Shujinkō to wa (S03E04)
Kin-san no Kin○ (S03E03)
Kintoki to Gintoki (S03E02)
další epizody (16)
2011 Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hito wa Wasureru Koto de Ikite Ikeru (S02E39)
Bōnenkai demo Wasurecha Ikenai Mono ga Aru (S02E38)
Ian Ryokō wa Iyan Dokō? (S02E37)
další epizody (39)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jinrui mina Santa! (S01E201)
Santa Kurōsu no Aka wa Chi no Iro (S01E200)
Sonna Tsuyoku Utsukushi Mono ni Watashi wa Naritai (S01E199)
další epizody (12)
2009 Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
White Album (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kotoshi dekiru Koto wa Kotoshijuu ni Yacchatta Hou ga Kugiri iindakedo Tsui Rainen kara Shikirinaosha Iiyatte Omotte Atomawashi ni Shiteshimau no ga Nenmatsu no Oyakusoku (S01E189)
Kansatsu Nikki wa Saigo made Yarikirou (S01E188)
Furagu o fundara sayounara (S01E187)
další epizody (51)
2008 Golgo 13 (TV seriál)
Kamen no Maid Guy (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Seijó kottó jógašiten: Antique (TV seriál)
Telepathy šódžo Ran (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jinsei mo Gēmu mo bagu darake (S01E99)
Gēmu wa ichinichi ichijikan (S01E98)
Mukashi no buyūden wa sanwarimashi de hanase (S01E97)
další epizody (51)
2007 Baccano! (TV seriál)
Bamboo Blade (TV seriál)
Bokura no (TV seriál)
Clannad (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Mononoke (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Watashi to shigoto dotchiga daiji nanokato iu onna ni wa jāman sūpurekkusu (S01E87)
Hitsuji kazoeru no jitaini muchū ni nattarishite kekkyoku nemurenai koto mo ōi (S01E86)
Katayude tamago wa tsuburenai (S01E85)
další epizody (50)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Santa nante inēndayotte iiharu yatsu koso honto wa irutte shinjitaindayo (S01E37)
Sune ni kizu ga aruyatsu hodo yoku shaberu (S01E36)
Koi ni manyuaru nante iranai (enchōsen) (S01E35)
další epizody (37)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
NHK ni jókoso! (TV seriál)
N.H.K. ni Yōkoso! (E24)
Misaki ni Yōkoso! (E23)
Kamisama ni Yōkoso! (E22)
další epizody (24)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Air (TV seriál)
Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Dinobreaker (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!! (TV seriál)
Tide-Line Blue (TV seriál)
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Black Jack (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
Major (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Saishūkai. (E13)
Rēdā Man (E12)
Shinnyū kinshi (E11)
další epizody (13)
Ragnarok the Animation (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Astro Boy (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
Narue no Sekai (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
2002 Atašin'či (TV seriál)
Digimon - hranice (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Psychic Academy Aura banshō (TV seriál)
Tokyo Mew Mew (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Beyblade (TV seriál)
Gakuen senki Murjó (TV seriál)
Hyakujû sentai Gaorenjaa (TV seriál)
Mahó šódžo neko Taruto (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Džikú tenšó Nazca (TV seriál)
Joi ko (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
Majutsushi Orphen (TV seriál)
Mamotte shugogetten! (TV seriál)
Yoiko (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Čúka ičiban (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ganbarist! Šun (TV seriál)
1994 Ginga sengoku gun júden Rai (TV seriál)
Marmalade Boy (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky