foto

Takuja Sató

  • nar. 19.5.1984 (35 let)
    Miyagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jaričin Bitch-bu
2014 Gekidžóban Cardfight!! Vanguard: Neon Messiah
Gundam G no Reconguista: From the Past to the Future
2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
2011 Chocolat no mahó
2009 Isekai no seikiši monogatari

TV seriály

2019 Mairimašita! Iruma-kun (TV seriál)
Naka no hito Genome [Džikkjóčú] (TV seriál)
2018 Bakumacu: Ren'ai bakumacu kareši gaiden (TV seriál)
Butlers: Čitose Momotose monogatari (TV seriál)
Captain Cubasa (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Dakaretai otoko ičii ni odosarete imasu. (TV seriál)
Hinomaruzumó (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
Spirit Pact: Jomi no čigiri (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard G: Z (TV seriál)
Gundam Build Fighters: GM no gjakušú (TV seriál)
Idolish Seven (TV seriál)
Kacugeki: Tóken ranbu (TV seriál)
Kirakira Precure A La Mode (TV seriál)
Nana maru san bacu (TV seriál)
Overlord II (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)
Super Lovers 2 (TV seriál)
Šókoku no Altair (TV seriál)
2016 Bloodivores (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Norn 9: Norn + Nonetto (TV seriál)
Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
Terra Formars: Revenge (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Seiken cukai no World Break (TV seriál)
2014 Bokura wa minna kawaisó (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Dokidoki! Precure (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Karneval (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Nazo no kanojo X (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Denpa onna to seišun otoko (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Asu no Joiči! (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Kämpfer (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Kannagi (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Clannad (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky