Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série pokračuje v duchu třetí - vzorec je naprosto stejný a funguje. Stále dosti nápadité, napínavé, drásavé, dost akce i silné momenty. Kvalitu si to stále drží, jsem zvědav na pátou sérii, kterou by to mělo vše skončit. Některé nové postavy dostaly více prostoru a využily ho velmi dobře. Šlape to! Howgh! ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to místama dovede slušně zatopit. A tu céčkovou naháněčku s psychopatickým killerem v šestým díle jsem si užil, jakkoli v ní bylo děr jako v ementálu. Jenomže v celistvosti se Papírový dům už jen rozmělňuje, opakuje a šumí. Napětí je fuč. Strach o postavy taky. A když tvůrci vytáhnou po stopadesáté šesté nějaké nečekané eso v rukávu, dojde vám, že už nesledujete zvraty, nýbrž zvratky. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabavne to je, mozem povedat ze som fanusik tohto serialu, ale miestami by som sa ubil palicou, ze to este stale pozeram. A to ma caka este piata seria. Tie niektore zapletky su strasne okato robene. Vsetko to len natahuje cely dej. Utek Gandiu bol ale super, vdaka nemu tie posledne casti mali fakt naboj. Flashbacky s Berlinom ma bavia, ak prave neolizuje Palerma. Ou shit. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série docela ušla. Těšil jsem se na další. Nastal den s velkým D a já se mohl znovu vrátit do "Banco de Espaňa" pomocí nové série La Casa De Papel. Za celý den jsem jsem zhlédl všech osm dílů. Nelituji toho. Byla to jízda! Od začátku do konce. Jeden zvrat za druhým. Seděl jsem pevně v křesle a ani se nehýbal. Mé oči hleděli na obrazovku s rozlišením FULL HD do té doby něž se zobrazili poslední titulky. (Samozřejmě v této větě přeháním. Došel jsem si asi šestkrát na záchod,snídal jsem jsem cereálie s plnotučným mlékem, poobědval jsem s rodinou, večeřel jsem chleba s máslem se salámem vysočinou a vychutnal si nealkoholické světlé pivo Birell . Spoustu dalších činností jsem vykonal při koukání na toto osmi-dílné pokračování... Přece tady vše nebudu vypisovat....Jste tady přece kvůli něčemu jinému, ne?) Takže. Doporučil bych novou sérii? Ano, rozhodně. P*sr*li do autoři? ***** ne! Vytkl bych něco? Jen to, že to bylo moc krátké a já závislák bych klidně ještě pár hodin koukal. Nemohl bych přestat. Tak možná je dobře, že není více dílů. Zatím... No sami uvidíte na konci. Co se stane. HODNOCENÍ: ,,výborný" ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„AŤ SE NAHOŘE DĚLO COKOLIV, MUSELI JSME DOSTAT ZLATO...“ /// Tak serou mě… jako by jim docházeli nápady! Ovšem poslední 4 díly celkem baví. Jsou akčnější a mají překvapivý momenty. Nejvíc pak nasere, že není pátá série! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Ve 38. minutě epizody vidíme Gandíu (José Manuel Poga), jak se dostává z pout pomocí Palermovy rady, a to sice tak, že si vykloubí palec na své pravé ruce – logicky by pak měl mít volnou právě tuhle ruku. Hned v následujícím záběru mu ale pouta zůstávají viset na pravé ruce a volnou má levou ruku. (Baldfee)
  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama