Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Zkouknuto všech 13 dílů za 3 dny, to si myslím je obstojné, každý díl další zvrat, spíše zvraty a skvěle vybarvené postavy i díky jejich malým epizodkám, prokládaným do hlavního příběhu. Dokonce mám i problém, komu fandím, jelikož jsou na obou stranách sympatičtí i naprosto odporní charaktery. Uvidíme co přinesou další série :) ()

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série La casa de papel mě zaujala promyšleným příběhem, zajímavou směsicí ústředních postav i celkově svým stylem. Jedná se o méně tradiční seriál, a o to zajímavější alespoň zpočátku je. Dobrý dojem ze seriálu jako celku mi kazí pouze extrémně nesympatická vypravěčka, a to opravdu neřeším její vzezření. V budoucí série v tomto případě moc nevěřím a píšu to dopředu, protože směřování seriálu ke konci první série moc naděje na dobrou podívanou i za dalších několik dílů neskýtá. No, uvidíme, první série je na každý pád v průměru velmi dobrá, zamrzí jen poměrně velké výkyvy v kvalitě jednotlivých dílů. 81% ()

Reklama

Dlaha 

všechny recenze uživatele

Dívá se na to skvěle, je to návykový a působí to neuvěřitelně chytře a promyšleně. Bohužel to poslední přestává s přibývajícími díly trochu platit. Postavy před očima hloupnou a začínají se čím dál více spoléhat na náhodu a štěstí. I tak je to ale výborná pop-cornovka, na kterou jsme každý večer doma těšil (a málokdy zůstalo u jednoho dílu). ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem z toho tak nadšený jako většina :) vypadalo to na 3* začátek mě vůbec nezaujal a i pak tempo pomalé a říkám si 13 dílů o jedné loupeži cobtam bude :) zachránil to konec ty poslední díly..a musím říci že místo toho abych si nějaké postavy oblíbil..tak mě sralo jejich rozhodnutí a to co poté následovalo..:) postava co mě baví asi Denver a sere mě nejvíc ten ředitel banky :) konec takovej že druhá série je povinností..tak jsem zvědav co bude dál 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úspěch seriálu stojí na skvěle napsaném scénáři a nesmírně zajímavých postavách, kde si snad každý najde tu svou, které bude držet palce a také spoustu těch, kteří ho budou nekonečně srát. Děj vás neobtěžuje s nějakým dlouhým úvodem a od první epizody se jde rovnou na věc. Nesmírně si užívám takřka šachovou partii mezi hlavní vyšetřovatelkou a profesorem, který má plán promyšlený do posledního detailu. Ovšem jeho uskutečnění je v rukou několika horkokrevných španělů. To vše za doprovodu libozvučné španělštiny. Moc mě nebaví snad pouze flashbacky do minulosti hlavních hrdinů, jejich stereotypní romance a občas bije do očí hodně nelogické chování hlavních aktérů, které je tam zařazeno v rámci dramatizace. [79 %] ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)
  • Zhruba v 44. minutě dá Denver (Jaime Lorente) Arturovi (Enrique Arce) do úst nataženou pistoli. Ovšem dle jejího názvu je zcela jasné, že jde o tzv. Plynovku. Jedná se o Vector 9mm P.A.K. od výrobce RÖHM na poplašné nebo plynové nábojky. Takže je otázkou zda filmaři používají plynovky a někomu nedošlo, že si toho lze všimnout, asi těžko si Denver půjčil zbraň od unesených. (KITTbx)

Reklama

Reklama