Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Druhá série se veze na dost podobné vlně, jako série první. Je tu teda víc nelogičností, ale zase nic tak hrozného… Myslím, že touto sérií, která měla prďácký konec, který se mi moc líbil, to mohlo všechno skončit. Líbil se mi únik z banky a zamrzelo pár zaklepání pantoflem oblíbených lupičů. Tokio a hlavně Arturo neúnavně sáli moji krev po litrech, a tak jsem z nich byla na konci série úplně na prášky. Raquel udělala podle některých naprosto nelogickou otočku o 180 stupňů. Já pro ni ale měla naprosté pochopení. Kvůli lásce se člověk mnohdy zřekne i svých nejzarytějších přesvědčení. Podle mého je 2. série stále na průměrné 4*. Ale jak jsem už psala v přechozí recenzi na první sérii… Na první zhlédnutí to bylo všechno o dost lepší. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série není ani o kapičku horší, než ta první, ba naopak. Situace se vyostřuje, Profesorovi hoří koudel u zadku čím dál víc, nepředvídatelnost děje se hlásí o slovo, vztahy se osvětlují a jde i o životy. Druhá série tak moc šlape té první na paty a předhání se s ní, že už je od sebe ani moc nedokážu kvalitativně rozlišit. Jen mi řekněte, jak tohle může mít další dvěsérie o loupeži. Uvidíme. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak bývá, počáteční kouzlo první řady zmizelo. Navíc je ta druhá o dost telenovelovější. Přestože je to festival zavlasypřitažeností, bavilo mě to. Jen to není zdaleka tak chytré, jak jsem si z toho hype kolem představoval. Naštěstí mi to vynahrazuje postava inspektorky Raquel....přesně můj typ. Dám 4*, ale jsou opravdu slabé. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla velmi podobná sérii první. Bohužel však přibylo hodně prapodivných zvratů, iracionálního chování postav a především strašné spousty scénáristických berliček, které uměle vytvářejí a zvyšují napětí. Použití podobných principů hned v druhé sérii smrdí lehkými projevy zoufalství. Velmi otravné rovněž bylo kolik času je věnováno partnerským vztahům a kolik loupeži samotné. Místy to sklouzává skoro až k nějaké laciné jihoamerické telenovele. Naštěstí stále fungují alespoň závěrečné cliffhangery. [70 %] ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když bychom brali, že seriál má pouze původně plánovaný 2 série bez dalších 3, které vznikly pod Netflixem, tak jde o skvělý seriál. Závěrečné dva díly perfektní. A poslední scéna krásně zacyklí vztah Profesora s Murillovou... moc pěkný ( to s tou baterkou se tvůrcům povedlo ). Nejlepší postava Berlín, ten mě naprosto dostal. 7,5/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama