Reklama

Reklama

Lesní rituál

  • Velká Británie The Ritual
Trailer 1

VOD (1)

Po tragické události, při které zemře jejich kamarád, se parta čtyř kamarádů vydává do švédské přírody uctít jeho památku a zároveň upevnit narušená přátelství. Po úrazu jednoho z nich a nepřízni počasí se zpátky do civilizace vydávají "zkratkou". Jak řekne jeden z nich - kdyby zkratka byla cesta, dávno by se jí říkalo cesta. A má pravdu - na co skupina v lese narazí, neexistuje příliš racionální vysvětlení a všichni musí bojovat s démony - ať už s těmi, na které nyní narazí, tak s těmi, které mají hluboko uvnitř po smrti kamaráda... (kery-)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

hmm tak cakal som ducharinu tesil som sa na ducharinu a nic.a este aj prezil ten najnesympatickejsi z nich cize cele zle

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Uživatel Taron smazal svůj příspěvek.

Taron

Taron (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Tak především v naprosto do očí bijících dějových nesmyslech (příklad srdcerydnej řev otce, přitom muže hodit brokovnici do pole a bude to mít stejnej účinek), taky dost kvůli zvuku a nesmyslnýho lekání diváka, napřiklad rozbitá petrolejka zní jak výbuch atomové bomby. A třeba lekačka, kdy bratr chytne sestru za ruku mně vypila krev. Prostě proč něčím takovým lekat diváka? Zaprvé to dokáže každej debil a není to žádný filmový umění a zadruhé to člověka jenom nasere a nemá to žádnej smysl.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Díky za doporučení. Na tenhle film mám už nějakou dobu chut se podívat, ale myslím, že jsem na to nikde nemohl tenkrát najít titulky, a proto jsem se na to vykašlal.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Taron

V čem ti přijde A Quiet Place jako nadhodnocený a ještě k tomu jak píšeš: tragikomedie?! ten film je pecka a pokud se ti nelíbil, tak OK to se prostě stává, žádný film se nelíbí úplně každému, ale o jeho kvalitě se nedá pochybovat.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Taron, Taron

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Taron

Já se upřímně u The Witch snad i bál více než tady u tohohle filmu. The Witch je nedoceněnej film, protože je nepochopenej v tom, jak je jinej. Tohle mělo třeba velký potenciál, který byl ale utopený vlastně nijakým závěrem. Oproti Čarodejnici, kde se dá atmosféra krájet po celou dobu filmu a ani závěr tomu filmu nijak neubral na kvalitě.

Taron

Taron (hodnocení, recenze)

RavenSpector

Ty mnohem lepší snímky bych prosil doporučit, bohužel kromě Blair Witch mě asi nic nenapadá s podobnou tematikou, co by bylo lepší.

Taron

Taron (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

The witch perfektní horor? Podle mě u toho je 57% výjimečně adekvátní hodnocení, tam se fakt o perfektní horor ani náhodou nejedná. The Ritual naopak podceněnej není a to je dobře, protože se jedná o fakt dobrej horor. A co se týče nadhodnocených hororů. podívejte se na The quiet place... Podle mě tragikomedie a je to v červených.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf, TheWhiteWolf

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

DamonS

Nudné?! no dobře každého vkus. Proti gustu žádný dišputát, ale 67% určitě není vysoké hodnocení. Ovšem zase v porovnání napříkald s perfektním hororem The Witch, která má směšných a nechápavých 57%, je tohle ne jenom nespravedlivé, ale i přemrštěné s tím souhlasím, protože oproti tomuhle je třeba právě ta Witch skvělý, nevšední, jiný, ale právě proto tak dobrý horor. Tomuhle přeci jenom něco do slova "dobrý" chybělo.

na příspěvěk reagoval Taron

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Spiker01

Ne asi. Na tom si i film zakládal už od začátku a mě osobně tedy příjde, že v momentě kdy uvidíme hlavního bubáka, tak to ochabne. Podobně jsem to měl u Jeepers Creepers. Než se Creeper objevil, byla to parádní jednohubka, pak šlo vše do kopru. Tady si to sice drží atmosféru skoro až do konce, ale prostě ty lidi tam a ten konec, to podle mě zpackalo.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Taková škoda. Nebýt toho odbytého konce a kdyby se film více držel tajemna, tak jako to dělal ze začátku, a taky možná kdyby tvůrci vyhodili celej ten nápad s těmi pošahanci a že se tam objeví nějaká partička hlavounů, tak mohlo jít o opravdu skvělý horor.

na příspěvěk reagoval Spiker01

RavenSpector

RavenSpector (hodnocení, recenze)

Deyw

Teorie konce je taková, že štáb a režisér to jednoduše nedali a nedokázali vytvořit žádné smysluplné finále. Ostatně jako celý snímek. Vše je prvoplánově jednoduché, kýčovité a okopírované z mnoha a mnoha jiných, mnohem lepších snímků. škoda, přeškoda, čekal jsem drobet víc. Hodnocení filmu je totálně mimo a čas to ukáže

na příspěvěk reagoval Taron

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

Deyw

Konec film naprosto zprznil. Zase nejaky horor dobre zacal a naprosto na hovno skoncil. Meli pracovat jen na bazi zvuku nic totiz nevydesi vice nez fantazie. Obluda byla sice hezka ale stala se z toho fantasmagorie kor s tema blaznama na konci. Zacalo to jako Blair vyvijelo se to jako The Witch a dosli jsme k Pachu krve nebo Hory maji oci apod. slataniny.

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

oni museli tim ritualem jak ucti mrtveho kamarada vyvolat tu priseru ne ? myslel sem ze ji vyvolal v tej chatce jak se ktomu modlil a uctival, ale kdyz sli do lesa tak tam byla uz ta krava v tech stromech takze to nedavalo smysl..nebo tam proste uz byla rubala vsechno co tam vejde..koukal sem na nejaky vysvetleni tak to ma neco spolecnyho s tou mytologii a mota se to kolem odina a alkoholu.. :D hodne dobrej film kurva

Reklama

Reklama