Reklama

Reklama

Hrdá Mary

  • USA Proud Mary (více)
Trailer

Obsahy(1)

Profesionální nájemná vražedkyně Mary (Taraji P. Hensonová) pracuje pro nejnechvalněji proslulou zločineckou rodinu ve městě, v jejímž čele stojí Benny (Danny Glover). Když Mary ve snaze zachránit malého chlapce zastřelí chráněného gangstera, musí se postavit bandě zločinců - od ruské mafie až po své nejbližší, včetně bývalého milence. Vyzbrojená svou inteligencí – a skříní plnou zbraní – musí Mary udělat všechno proto, aby se stala poslední přeživší v tomto výbušném thrilleru nabitém energií. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film s klasickým príbehom, kde (takmer) celá pozornosť je venovaná herečke T. P. Henson. To až tak veľký problém nie je, pretože postavu Mary zvládla dobre. Problém je hlavne v scenári a v réžii, kde sa akoby na jednotlivé detaily zabudlo. Záver až príliš jednoduchý. Po dlhšom čase bolo dobré vidieť. D. Glovera (ale spíš by som ho videl v inej roli). PS.: Keby to dostal do ruky Quentin, tak by to dopadlo úplne inak. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V nájemé vražedkyni se hne svědomí a rozhodne se postarat o synka jedné ze svých obětí. Jenže nedopatřením způsobí válku gangů. Největší problém je casting. Hlavní postavu hraje nesympatická otylá černoška a jejího chráněnce nebetyčně protivný spratek. Značný prostor dostává jejich problematické soužití, které je o ničem a ani gangsterská linka nijak nezabaví. Za zmínku stojí snad jen závěrečná přestřelka, která se docela povedla, ale to je zatraceně málo. Od Najafiho jsem tedy čekal mnohem víc. 15% ()

Reklama

Faila 

všechny recenze uživatele

Patos, patos, patos... Na přehnané emoční scény jsem z mnoha amerických filmů zvyklá, ale co se proboha dělo tady? Film mi nesedl už od začátku. Taraji P. Henson je mi nesmírně sympatická a díky ní mě Mary s*ala daleko méně, než jak to původně vypadalo. Podobný typ postavy mi k ní ale nesedí, respektive tato herečka se mi moc nehodí k podobné postavě. A všechny ty dojemné řečičky kolem spolu s až trapnými akčními scénami ve mně chvíli vyvolávaly otázky, zda se snad nejedná o parodii. Ale na to se to celé tvářilo až moc vážně. Za mě opravdu nic moc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $20,877,013Tržby Celosvetovo $21,753,365▐ Dejovo béčkové, klasický syndróm nájomných zabijákov, obratených v milosrdenstvo. Réžisér stavia hlavne na akčnej stránke a tam u neho všetko začína aj končí. / 50%/ ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabý gangstersko mafiánský snímek, v hlavní roli sice nájemná vražedkyně která plní své úkoly než se jí do cesty dostane malý černošský kluk kterému kdysi zabila tátu a chce se mu odvděčit ,nakonec bude muset zničit celou mafiánskou rodinu pro kterou zabíjela,slabé herecké výkony,akční scény nic moc. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno se ve státě Massachusetts v USA. (griph)

Reklama

Reklama