Reklama

Reklama

Valerian a město tisíce planet

  • Francie Valérian et la Cité des mille planètes (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit! (Bioscop)

(více)

Diskuze

mrGhostly

mrGhostly (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Díky za video a plně se s názorem ztotožňuju. Luc Besson ke kultovnímu materiálu očividně přistupuje s velkou pokorou a láskou, a to je přesně ten správný recept na to, aby vznikl i výborný film. Naději dává i skvělý finální trailer. Nejvíc se bojím, aby to DeHaan Carou zvládli zahrát.

Nebylo toho ani moc vyspoilováno, což může být potenciálně velké plus.

IMO bude úspěch / neúspěch v Box Office zcela záviset na premiéře, resp. premiérovém víkendu. Pokud se film povede a bude pozitivní echo, tak může strhnout v následujícím týdnu velký počet vyčkávajících a zvědavců.

Pro mě největší očekávání letoška, ať už dopadne jakkoliv...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Featurette - těším se už maximálně, nevypadá to vůbec jako např. Jupiter Ascending nebo další sračky, tady z toho jde cítit neuvěřitelná imaginace a nápaditost, a prostě ten svět žije. Vizuál je úžasnej, teď jen ať fungují postavy a nějaký ten osudový příběh.

na příspěvěk reagoval mrGhostly

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

Vyzerá to IMHO úplne parádne. Závan sviežosti v tom mori zameniteľných disneyoviek. Ale budget 197 mil. EUR? Neexistuje, aby to zarobilo. Vidím to na "video" kultovku ako Flash Gordon, Barbarella a koniec-koncov aj Bessonov Piaty element.

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

Tak do toho svého dortu  dávali a míchali všechno možné, dali tam i česnek a pepř a namíchali tam sádlo i bonbóny, škvarky a skořici, krupičnou kaši a tvaroh, perník a ocet, kakao a zelí, jedlou hlavu z husy a hrozinky, inu všechno možné do toho dortu dali, jen chleba tam nedali, protože pejskové a kočičky chleba zrovna tuze moc rádi nejedí.

Uživatel KASUGI smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Ten finální trailer vypadá skvostně, hlavně ta variace na Gangsta's Paradise tomu dává grády.

na příspěvěk reagoval Sten2

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

"totálne uveriteľné" - Cara D. ako badass terminátor (+ ten ďalší chuďas), LMAO , ale teším sa  xD

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

"Cineuropa reveals that with a final price tag of €197.47 million (about $210 million U.S.), the ambitious graphic novel adaptation is officially the most expensive to have ever been made in France."

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama