Reklama

Reklama

Všechno bude fajn

  • angličtina Everything's Gonna Be Fine (festivalový název)
Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní roli ve filmu hraje Brno. Sdružuje několik příběhových linií filmu, které se postupem filmového vyprávění setkávají i dějově. Hlavní osu filmu tvoří příběh Standy Kadlece, až příliš důvěřivého a hodného člověka a jeho těhotné ženy Aleny. Na druhé straně to je příběh Ladiho, nejbližšího asistenta brněnského primátora Langa. Ladi je Standovým spolužákem z gymnázia. Svou povahou nicméně Standův protipól. Zatímco Standova dobrota a slušné chování odsuzují Standu k životní roli „lůzra“, Ladi sbírá bezostyšné úspěchy. Postupně ale poznáváme, kdo ve skutečnosti ztrácí nejvíce... Další linie představují Brno prostřednictvím Brňáků - typových obyvatel s typovými přístupy k životu. Bratříčci zastupitelé - vysloužilí ale upřímní revolucionáři - „roztomilí“ xenofobové a autističtí umělci. (První veřejnoprávní)

(více)

Diskuze

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Hihihi, mel jsem tu cest zucastnit se nataceni co by herec. Odvedl jsem oskarovy vykon.. Nemuzu zapomenout na "zachodky nedame!!". Na posledni fotce vpravo v colombovskym balonaku. Podpisy az na letisti...

Související novinky

Česká radost v českých kinech online

Česká radost v českých kinech online

04.02.2018

Výběr Česká radost v českých kinech uvádí osm filmů ze soutěžních sekcí 21. MFDF Ji.hlava online na portálu DAFilms.cz. V kinech tyto snímky během listopadu a prosince zhlédlo téměř 1000 diváků na 32… (více)

Reklama

Reklama