foto

Roman Blumaier

  • nar. 27.10.1983 (34 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

I když maturitu úspěšně složil z oboru umělecký kovář, múzy ho nakonec dovedly na JAMU, kde u prof. Ctibora Turby vystudoval obor Klaunská scénická a filmová tvorba. Během ročního angažmá v ND Brno účinkoval také v divadlech Reduta a HaDivadlo, a od roku 2010 je stálým členem souboru Městského divadla Zlín. Společně se Sašou Stankovem je jedním ze zakládajících členů divadelní skupiny Služebníci lorda Alfreda (Spíš se mnou?, Spadlo z nebe, Coming out, CI5 je zpět). Miluje kolo, hokej, fotbal a dělání grimas a řídí se heslem "Osud člověka tvoří zase jen člověk."

Detoxa

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
2017 Hlasy (amatérský film)
Špindl
2012 Sejít z cesty (TV film)

TV seriály

2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
První casting (E04)
2009 Expozitura (TV seriál)

TV pořady

2017 Podtrženo, sečteno! (TV pořad)
2016 Pirátské vysílání (TV pořad)
2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)
2011 Komediomat (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace