Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěrné a často překvapující odhalení hvězd a osobností v originální diskuzi moderované generálním ředitelem TV Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (35)

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se skutečně smál. Soukupův strojený humor je tak špatný, až je dobrý. Později to bohužel začalo přecházet do pemamentního stavu bolesti. Pan Soukup nebude nejchytřejším člověkem, možná jsou hloupější než on (často jeho hosté) ale ne každý člověk dokáže vést monolog rovnající se intelektuálnímu masochismu, jak po stránce projevu, tak i obsahu. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je jen další nastrčený panáca (z řad řízené opozice) kdy plní zakázku těch sil (řekneme vyšší moci), které nad nim drží ochrannou ruku. Jinak by si nikdy nemohl dovolit to, co si dovoluje. Tady vůbec nejde o soupeření mezi ČT a TV Barrandov. Jde o boj mezi židy! A jak jsem k těmto závěrům došel? Po shlédnutí pár jeho vystoupení musím konstatovat, že všechny jeho debaty jsou čistě účelové …tedy povrchní. On nikdy neimprovizuje. Soukup jede vždy podle not, které mu byly připraveny předem. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

V drtivé většině se jedná o přehlídku herců či jiných slavných osobností spojených s TV Barrandov nebo kamarádů pana "moderátora", od kterých se divák nic moc nového nedozví, diskuze je originální snad jen tím, že je absolutně nezajímavá a poutavější jsou i ty reklamní pauzy. Hudební doprovod je naprostá tragédie, ale tak panu majiteli to asi stačí, hlavně že si s nimi sem tam pěkně zazpívá. Mazec, takovou talk show fakt nechcete. 0/10. ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro zoufalé dělaný zoufalými lidmi. Jarda je zkušený "mediální magnát" a ví, že něčím musí ten vysílací čas zaplácnout, ale moderátoři jsou kurva drahý, tak proč si nemoderovat pořady sám? Otázku hostů vyřešil snadno, přes sve bulvární kanály nalapal téměř irelevantní celebrity, které berou jakoukoliv příležitost se propagovat v televizi jako dar z nebes. A tak v "talk show" rozpačitě sedí pohromadě podivná směska lidí a čeká, kdy jim Jarda nahodí nějakou tu repliku, aby na ni mohli navázat a udělat si trochu té reklamky, že jo. Vždyť ta kniha/album/atd. se samo neprodá. A v mezičase zírají někam do prázdna nebo se nuceně smějí "vtipům. Soukup tímto pořadem určitě nenašel díru na trhu, ale dno mediální tvorby možná ano. ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude pohodový pořad se slavnými kulturními osobnostmi, oproti Tenkému ledu, kde říkali, jak tam budou ožehavá témata, takže jsem si to spustil. Ale už aspoň třikrát zmiňovali MeeToo, jaký jsou totalitní a jak se musí zneužívat ženy. To, že v americe už dávno deset let jsou ty podobné nálepky do úchylů, jak říkají o MeeToo, že se tam nesmí ženě dotknout ramena, že to je znásilnění. Nemluvě o registrech pedofilů, kde nálepkují ve stylu totality (močení na veřejnosti, sex mezi pubertálními lidmi, samotné odvlečení dítěte jiným než rodičem bez jakékoli sexuality - to vše jsou násilníci), neuznávání presumpci neviny u jednoho jediného druhu znásilnění. Ale lidé nadávají až na MeeToo, že je nálepkující. Proč? Protože jdou (aspoň ze začátku) proti skutečným beztrestným znásilněním? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama