Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení se zde dalo očekávat. Viděl jsem první díl - jestli je anglický název původní, tak původ v USA se nezapře, party styl show a všichni si to užívají, to je hlavní negativum. 30 žen dává šanci, že si nejspíš nakonec muž vybere či nějaká zbude a půjdou na rande, výsledek jak to dopadlo je na webu Primy. Zprvu teda muž nakráčí, něco řekne, pustí o něm video medailonek, ukáže se v něčem, co mu jde nejlépe a pak si vybere z žen, která mají zájem. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda exhibujících zaplacených kurev (od pohledu i povoláním) a obdobných imbecilů, kteří jsou tak zoufalí, že to možná dělají i zadarmo. Perfektní freak show pro unikátní rozpoložení nálady, kdy máte chuť někým nebetyčně pohrdat a cítit se při pohledu na něj jako génius. Pro jiné účely zcela nepoužitelný pořad, ale věřím, že ve vidláckém Česku to má sledovanost luxusní, konečně pořad na intelektuální úrovni pravidelného diváka televize. 0 % ()

Reklama

D1705 

všechny recenze uživatele

Veľmi populárne v poslednej dobe je "disovanie". A na tomto disovaní je táto šou založená. Vyzerá to ako slušne povedané v bordeli alebo obchode s bielym mäsom. Sú tam pultíky na ktorých sú cenovky, no väčšina nestojí ani za zakopnutie. Ale mám to rád, len definujem čo mi to pripomína. Mám pocit, že čoraz škaredšie ženské tam dávajú. Zámerne sú oslovované len niektoré-ukecaná Martinka, kamery milujúca Zuzanita, pervérzna Gabika, kynologička Dorka, tigrica Melissa, úchylná Týnka, mužatka Dana a papuľka Kiki. Ostatné sú tam len na ókanie a tlieskanie. No tieto, ktoré sú tak oslovované, niektoré za nič nestoja. Medzi tie novšie patrí napríklad Denis, ktorá môže so Zuzanitou súťažiť o najväčší umelý dekolt. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Toto, dámy a páni je zrkadlo našej spoločnosti. Žiadna paródia by tak nádherne nereflektovala. Skupina zúfalých chlapov, ktorí trávia dlhé poobedia v posilke a večery v disco kluboch s botoxovými a silikónovými slečnami, ktoré sa nechajú celý večer vydržiavať a potom radšej dajú pred zadným vchodom SBSkárovi. Presne títo chlapci potom zdieľajú všelijaké hlbokomyselné citáty o pravej láske. Idú tam a machrujú svojou kariérou DJa, svojim VW Passat r.v. 2005 a už ničim iným, pretože žijú s mamou v 2+1 a vlastne nemajú žiadne normálne záľuby a nemajú čím zaujať. Na druhej strane je niekoľko zaplatených herečiek, ale aj pár slečien, ktoré buď boli kopnuté do zadku už tak 10timi chlapmi behom 2 rokov, alebo preberali, až ostali samé, alebo sú proste hlúpe alebo neznesiteľné. Čo majú všetky tieto osoby spoločné je nedostatok sebaúcty a častokrát aj neznesiteľnú osobnosť. K tomu otrasní moderátori. A najlepšie je, že keď sa nad tým povznesiete, tak sa na tých úbožiakoch môžete skvele zabaviť a ako bonus máte perfektný materiál pre štúdium ľudskej psychológie. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Notypochvo, to si ze mě děláš spodní část zad. Taková ubohá banda ne zrovna inteligentně vypadajících jedinců s blíže nespecifikovanou genetickou vadou a poruchou mozku. Viděl jsem asi dvacet minut této estrády na popud kamaráda, který tam účinkoval, abych se sám přesvědčil o jeho slovech nemalé kritiky, a mám chuť si podřezat žíly. Kam jsme to dopracovali?! K veřejné prostituci přímo na našich obrazovkách, kdy skupina nepříliš bystrých lehkých žen nahání duševně méně smělé chlapce s přílišnou fixací na svůj zevnějšek. Vždyť kdyby se tohle dalo skutečně dohromady a nedej Bože zplodili nějaký ten genetický odpad, bude z toho nutně nějaký velmi nedostatečně uvažující výsledek, kterých tu po ČSFD běhá už dost. Proč to podporovat? Je snaha o vyšší sledovanost jediným silným argumentem pro výběr účinkujících, kde se setkávají silikonem vylepšené a v rozkroku značně veselé ženy, sebrané nejspíše přímo ze svého pracoviště někde na odpočívadle kamionů, a našamponovaní profi olizovači známek, živící se doprovodem starších dam na zábavu? Kdo by koho živil? Jak? Děsí mne otázky, které mne napadají. Děsí mne, jaké by mohly být odpovědi. Děsí mne tento rádoby zábavný pořad. 0% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama