Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Po shlednuti prvnich 3 dilu musim rict, ze spis nez seznamka to pusobi jako propracovane PR v televizi nekolika vybranych divek (slusne receno). Zhruba 6 krav (bruneta vlevo, kozata Zuzanita, ukrajinka, nevinna blondynka, cahounka a tomboy s melirem) dostane v kazdym dile X minut prostoru k tomu, aby nam rekly, proc se jim vyvoleny stale jeste libi a zahy na to proc se jim uz nelibi. Naopak nektery jsem v prubehu tech 3 dilu nevidel jeste ani pipnout. Co se tyce panu, mihnou se tam tragedi, dementi a par zdanlive normalnich jedincu, u kterych si jejich ucast v poradu nedokazu racionalne vysvetlit. Moderatorska dvojice Prachaty-Zimny je nepresvedciva, humor doslova trapny a vlastne podobne jako cely porad nefunguje. Ano, hvezdu ponecham, protoze clovek se skutecne nestaci divit, co se dneska do ty televize naprosto vazne nevypusti.. a pri podivane s prateli se jedna o skutecne zabavny bizarre. ()

Mrs.Blue odpad!

všechny recenze uživatele

Některé české pořady mám ráda, proto nedávám odpad automaticky jako někteří zdejší uživatelé. Ale proboha tohle? To mě měl tenhle výgrc pobavit nebo spíš zbavit poslední naděje v lidstvo? Jestli to druhé, pak se to povedlo na plné čáře a Primě tleskám. Slečny v pořadu očividně nezastávají novodobý trend "natural beauty" a před pořadem si dofoukly co se dalo, v maskérně si je spletly s plátnem a tak na ně namatlaly všechno možné a před vypuštěním do televizního ústavu pro choromyslné ty panenky nechaly prolítnout ventilátorem. Ale hlavně ten obsah hlaviček, vyloženě inteligence měsíc nevyneseného odpadkového koše. Na rande si mají vybrat jednoho ze čtyř lobotomistů, jejichž ego je vyšší než deset Eiffelových věží na sobě, takže vlastně to k sobě docela jde, že ano? Nicméně doufám, že se ráno probudím a zasměji se na tom, že se mi zdál jen ku**a hodně bizarní sen. ()

Reklama

Mijagi odpad!

všechny recenze uživatele

Přijdu domů z hospůdky, z příjemného posezení s normálními lidmi, podotýkám střízlivý. Zapnu televizi a tam tahle hrůza. Barbíny kroutící se za soutěžními pulty, moderátoři sršící oplzlé poznámky. Do sálu předstoupí ex VyVolený Petr Zvěřina, který sice nepřijel na babetě a je z Václaváku, ale to co předvádí, by nepobrali ani nad ránem na vesnické zábavě. Na vyvýšeném místě nad ostatními, skoro až u stropu, pustí z přehrávače v rychlém sledu za sebou asi pět současných pecek, do toho tam rádoby šteluje tlačítka, toporně se kroutí a mává rukama. Holky dole šílí, tancují, jedna zahlásí, že to byla skvělá show, další ho namyšleným tónem odpálkuje kvůli věku… Seznamka mimo realitu. Umělý člověk hledá umělého člověka. Jako kdybych koukal na přenos z jiné planety. Vypínám. Tohle je absolutní dno televizní zábavy. ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Tridsať zúfalých nemanželiek si vyberá zo štyroch športovcov/striptérov a Česko aj Slovensko sa na tom má baviť. Hlavne sa treba baviť na nacvičených siláckych rečiach, kŕčovitých reakciách, tanci, smiechu a potlesku na pokyn moderátora. Uvoľnená atmosféra by sa výborne hodila na opileckú párty starej partie, ale nie do telky v hlavnom vysielacom čase. Junior ťaží zo svojej momentálnej popularity, ale mal by zvážiť, do čoho vstúpiť a do čoho by stúpiť radšej nechcel. ()

HolyKeeper 

všechny recenze uživatele

Ještě než jsem se na tohle "dílo" poprvé podíval, tak jsem si řekl, ze to bude asi něco jako novodobé Rande, které kdysi dávno běželo na TV Nova. Dost jsem se mýlil. Seznamování je ještě naivnější a nudnější. Celé to působilo jako show, s pozlátkem seznamky. Bohužel ale dost nudná show, kde se toho moc neděje. Každopádně je tento pořad hodný úcty, jelikož se jedná o naprosto bezkonkurenční odpad v zábavním televizním odvětví. Jedna hvězda snad jen na odlehčení za pár docela pěkných slečen. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama