Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda exhibujících zaplacených kurev (od pohledu i povoláním) a obdobných imbecilů, kteří jsou tak zoufalí, že to možná dělají i zadarmo. Perfektní freak show pro unikátní rozpoložení nálady, kdy máte chuť někým nebetyčně pohrdat a cítit se při pohledu na něj jako génius. Pro jiné účely zcela nepoužitelný pořad, ale věřím, že ve vidláckém Česku to má sledovanost luxusní, konečně pořad na intelektuální úrovni pravidelného diváka televize. 0 % ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Proč? Prostě proto. Show jsem se osobně zúčastnil, čehož nelituji a nikdy litovat nebudu. Za svými rozhodnutími a činy si stojím a vždy si stát budu. A účast v téhle show byla super zkušenost a nezapomenutelný celoživotní zážitek. Je to show, je to zábava, a o to tu jde. Prožil jsem si toho v životě už hodně na to, aby mi záleželo na tom, co si kdo o mně a mé účasti na tomto projektu myslí. Tohle je zkrátka fajn nenáročný pořad na odreagování, který mě dokáže i solidně pobavit, a za tím si stojím. ()

Reklama

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si povedal, že budem na dve hodinky masochista a pustil som si jednu epizódu tejto veľkolepej show. Nepovedal by som, že je to úplné dno televíznej zábavy, boli už programy aj na nižšej úrovni (Farma, Vyvolení...), no veľký rozdiel medzi všetkými týmito formami zábavy pre jednoduché masy nie je. Stačí pár minút a zopár viet zoznámeniachtivých slečien a príde vám nevoľno, no hlavne veľmi rýchlo pochopíte, že minimálne 95% z nich tam je kvôli niečomu úplne inému - zviditeľniť sa a zarobiť. Takže robia show a odpálkujú každého chlapa a aj keby tam prišiel pán dokonalý, tak by na ňom za tie 2 minúty našli milión chýb. Alebo možno vôbec nič nehrajú, ale naozaj sú také husi, čo na každom hľadajú len chyby, hlavne že oni sú tie najkrajšie, najlepšie a najdokonalejšie. V tom prípade im ani nemusím želať, aby si nikdy nenašli vzťah, lebo to u nich nehrozí. A nebudem radšej želať nič ani našim skvelým komerčným televíziám, lebo to nemá žiadny zmysel, tie budú vysielať stále len takéto sračky, dokiaľ je dosť tupých divákov, ktorí na to čumia. Ja až taký masochista nie som, toto mi stačilo na dosť dlhú dobu. Len ľutujem tých chlapov, ktorí do toho šli s očakávaním, že si tam niekoho nájdu, ale toho by asi tiež nikto normálny nebol schopný, tak nech si to užijú a vyžerú od tých primadon až do dna. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro se až stydím, že jsem viděl asi polovinu odvysílaných dílů. Tahle show to teda byla „jízda“. „Prý 30 sexy dračic“ – většina z nich vypadala, nebo spíš byla klasické/ někdy mi připadalo, že i vysloužilé kurviska, no a možná se tam objevilo i pár normálních holek – ale za tohle rozhodně ruku do ohně nedám. No a o IQ většiny soutěžících (mužů) si každý jistě udělal obrázek sám. Někteří tam šli podle mě z hecu, jiní zřejmě kvůli osobní krizi, víc jak polovina ale byli totální dementi a podle toho úroveň této „soutěže“ i vypadala. Až se divím, že se tomu Prachař zaprodal… ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Toto, dámy a páni je zrkadlo našej spoločnosti. Žiadna paródia by tak nádherne nereflektovala. Skupina zúfalých chlapov, ktorí trávia dlhé poobedia v posilke a večery v disco kluboch s botoxovými a silikónovými slečnami, ktoré sa nechajú celý večer vydržiavať a potom radšej dajú pred zadným vchodom SBSkárovi. Presne títo chlapci potom zdieľajú všelijaké hlbokomyselné citáty o pravej láske. Idú tam a machrujú svojou kariérou DJa, svojim VW Passat r.v. 2005 a už ničim iným, pretože žijú s mamou v 2+1 a vlastne nemajú žiadne normálne záľuby a nemajú čím zaujať. Na druhej strane je niekoľko zaplatených herečiek, ale aj pár slečien, ktoré buď boli kopnuté do zadku už tak 10timi chlapmi behom 2 rokov, alebo preberali, až ostali samé, alebo sú proste hlúpe alebo neznesiteľné. Čo majú všetky tieto osoby spoločné je nedostatok sebaúcty a častokrát aj neznesiteľnú osobnosť. K tomu otrasní moderátori. A najlepšie je, že keď sa nad tým povznesiete, tak sa na tých úbožiakoch môžete skvele zabaviť a ako bonus máte perfektný materiál pre štúdium ľudskej psychológie. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama