Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Třetí řada seriálu sleduje Jacka, Angelu a Annu, kteří se vracejí do Liverpoolu, kde jejich příběh před dvaceti lety začal. Zde jsou nuceni čelit nejzákeřnějším nepřátelům v bitvě s minulostí a vybojovat si svobodný život v současnosti. (HBO Europe)

Recenze (3)

adako 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zásadná zmena prostredia a tým aj atmosféry seriálu je odvážny a zaujímavý krok. Zároveň sa tým ale priblížil veľmi blízko štandardným britským kriminálnym seriálom a v porovnaní s nimi viac svietia jeho slabiny - to, že činy jednotlivých postáv majú minimálne dôsledky v porovnaní s realitou (čo nie je nijak vysvetlené), že postavy sa správajú absolútne nelogicky, a celkovo všadeprítomné plot holes. Neoslovilo ma ani nadužívanie hudby, často veľmi prvoplánové (v refréne zaznie jedna veta vágne popisujúca čo sa pravé deje a to stačí). Napriek tomuto všetkému, celkom dosť ma to chytilo. Na rodinke Worthovcov, akokoľvek absurdne sa správala, mi záležalo a držal som im palce. Tim Roth je perfektný ako vždy (do istej miery som to pozeral hlavne kvôli nemu) a skvelá je aj Catherine (Tanya Moodie). Čiže takto - nedostatky celého seriálu sa tu prejavujú najviac zo všetkých sérií, no jeho prednosti to stále držia nad vodou a neľutujem čas s ním strávený. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mně bavila nejvíce. Pojata s nadsázkou, kdy děj má dobře zpracované momenty náhod a občas to odnesou i nevinní (většinou kulkou do hlavy). Řekl bych takové Tarantinovské pojetí. A ve finální epizodě potěšil track od Darude. ()

Reklama

bonovox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

III.seria je opäť trochu inak poňatá ale stále sa jedná o slušnú rodinnú vyvraždovačku. Tim Roth skvelý, cool hlášky...ale celkovo hlavne vyvrcholenie resp. zápletka nie je ničím výnimočné. Ďalšia séria určite nie je potrebná ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Ve 24. minutě, když starý muž dostane malého pejska, slyšíme v pozadí skladbu „I like It“, která vyšla v roce 1963 a je od britské kapely Gerry and the Pacemakers. Tato skladba byla rovněž předělána v roce 1980 britskou kapelou Depeche Mode. (Trajektt)
  • Na konci 9. minuty, když Jack (Tim Roth) popíjí na baru a když do lokálu vstoupí jeho žena, slyšíme v pozadí skladbu „The Power of Love“ od britské kapely Frankie Goes to Hollywood z jejich debutového alba „Welcome to the Pleasuredome“, které vyšlo v roce 1984. (Trajektt)
  • Na konci 35. minuty slyšíme na diskotéce skladbu „Can't Get You Out of My Head“ od australské zpěvačky Kylie Minogue z jejího osmého alba nazvaného „Fever“, které vyšlo v roce 2001. (Trajektt)

Reklama

Reklama