Reklama

Reklama

Mezi kapkami deště

(seriál)
  • Jižní Korea Bab jal sajuneun yeppeun nuna (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladší bratr její nejlepší kamarádky se právě vrátil ze zahraniční stáže a tahle kariéristka, která nedávno dostala kopačky, ho uvidí ve zcela novém světle. (Netflix)

Recenze (20)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Niečo tak neskonale krásne, že to ani neviem popísať slovami. Tento seriál ma skutočne dostal a to plným zásahom. Výber hudby, ktorá akoby bola priamo robená pre tento seriál, bol proste skvelý. Atmosféra, ktorá z každého dielu dýcha, herecké výkony, výber postáv, proste všetko zapadalo do seba a stvorilo niečo úžasné. Klobúk dolu pred Kórejskými filmármi, som očarená. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasný, že když roli přijala Son Ye Jin, nebude to podprůměrný, ale abych pravdu řekla, já na tyhle noona-dongsaeng vztahy zrovna nejsem. Proto jsem ani neměla příliš velká očekávání. Jenže tohle je prostě jiný, tohle je ta výjimka, která mi opět ukázala, ať si příště strčím svoje předsudky za klobouk. Tady je ten věkový rozdíl (z pohledu diváka) jenom k dobru a hlavní hrdina není žádný kňoura, co se nalepil na starší holku, protože ho omrzela mladší děvčata. Samotnou mě to překvapuje, ale v pomysleném žebříčku nejhezčích párů by pro mě tihle dva byli hodně hodně vysoko. Další hodnotou seriálu je, že se zaobírá diskriminací a zneužíváním žen v práci. Tohle téma je třeba otevírat, takže i tomuto tleskám. Pochválit chci také originálně zvolený soundtrack, který tady hraje, zvlášť při delších záběrech, velkou roli a pěkně dolaďuje atmosféru. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je prostě typická korejská romantika. Je to vyloženě vztahová záležitost, takže žádnou akci v tom nenajdete. Mého přítele to proto omrzelo v půlce prvního dílu, za to já vydržela až do konce. Líbí se mi, jak krásně jsou ty postavy napsané (a zahrané). Tím, že těm postavám je kolem třiceti, rozumím jim mnohem víc, než americkejm teenage drama. Je tam i krásně vidět, že oba mají ve vztahu problém s komunikací - on protože nemá rodiče, a ona naopak protože její rodiče jsou taky špatná předloha. Paráda, snad si na to jednou najdu znova tolik volných večerů a zkouknu to znova. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Ospravedlňujem sa fanúšikom, ale tento seriál mne osobne nesadol. Zvolená téma je perfektná, casting na jednotku, chémia medzi hlavnými postavami funguje bezvadne, hudba dáva celej atmosfére príjemný podmaz, ale po celý čas som mala pri sledovaní stiahnutý žalúdok. Často som musela niektoré pasáže preskočiť, aby ma neporazilo. Správanie matky Jin Ah bolo pre mňa nestráviteľné, akokoľvek ospravedlnené obavami o dcérinu budúcnosť. Všimla som si už u seriálu One sprin night, že scénaristka Kim Eun každej postave prisúdi charakteristickú vlastnosť a tú vyšpičkuje až do extrémov. Postavy sa tak správajú neprirodzene. Ako a prečo by som jej potom mala uveriť poslednú scénu? Mojich 3,5. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Skvělá kamera, civilní provedení, netradiční, ale nádherný soundtrack a chemie mezi Son Ye-jin a Jung Hae-inem, dělají z tohoto seriálu něco víc. Režisér Ahn dostál svojí pověsti a rozjel i kritiku sexuálního harašení na pracovišti. Charaktery obou hlavních hrdinů byly skvěle vykresleny a bylo zajímavé sledovat, jaký vliv na sebe mají a jak se v důsledku toho oba mění. Určitě není seriál pro lidi, kteří mají rádi akci. Ale ti, kteří rádi pozorují jemné náznaky, pohledy a vůbec dokonalé herectví a nechávají se unášet dějem, ti si přijdou na své. Já se nenudila ani jedinou minutu. Přeloženo. ()

Galerie (514)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy je Jun Jin-ah opilá, byla Ye-jin Son skutečně opilá, aby dosáhla větší autentičnosti. (kklepkaa)
  • Když se postava Ye-jin Son zdrží do pozdních hodin v práci, tak si na odreagování pustí píseň „I Am The Best“ od skupiny 2NE1. (kklepkaa)

Reklama

Reklama